Home Bouwliften

Bouwliften

De bouwlift is de ideale uitkomst bij het verticaal transporteren van gereedschappen en bouwmaterialen. De bouwlift wordt door zijn compacte omvang vooral ingezet op de bouwplaats. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry bouwlift. Bij de Warry bouwlift maken we onderscheid tussen staaldraadliften en tandheugel bouwliften. Benieuwd naar onze Warry bouwliften? Ontdek ons aanbod!

Kom je er niet uit welke bouwlift past bij je wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Warry staaldraad bouwlift
12 resultaten gevonden

Warry bouwliften

In 1948 bracht Bouwma de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. Dit eerste exemplaar werd afgeleverd aan Aannemingsbedrijf H. van Heesewijk (I.B.C.) te Best. Met de komst van deze Warry bouwlift werden de hijswielen met touw en controllers met hijsmast ingeruild. Al in 1948 was Bouwma vooruitstrevend en velen volgden dit voorbeeld.

Nu in 2019, ruim 30.000 Warry bouwliften verder, zijn deze machines niet meer te vergelijken met de oorspronkelijke modellen. Nieuwe ontwikkelingen, verlangens en eisen van de afnemers hebben geresulteerd tot vooruitstrevende en innovatieve producten. Moderne en efficiënte productiemethoden, feeling met de markt en technische innovaties zorgen voor perfecte machines! Onze bouwliften hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en scherpe prijsstelling.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften

In ons aanbod bouwliften maken wij onderscheid tussen Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften. Staaldraadliften worden veelal gebruikt bij laagbouw, dit omdat een staaldraadlift gebruikmaakt van een staaldraad, zoals de naam al zegt.

Kies bijvoorbeeld de Staaldraad bouwlift WW 300/99L. Dit model is vanaf 1956 met het specifieke, oorspronkelijk gepatenteerde, Warry Whippet kantelsysteem onovertroffen. Deze staaldraad bouwlift is alom bekend om z’n superieure mobiliteit, handelbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vele Warry Whippet bouwliften vonden in de afgelopen jaren hun weg naar tevreden gebruikers. De serie 99 is, waar mogelijk, nog meer verbeterd en verfijnd dan de voorgaande uitvoeringen.

Een tandheugellift wordt dan weer vaker ingezet bij hoogbouw, de maximale hoogte van een tandheugellift ligt namelijk vele malen hoger. Zoals bijvoorbeeld de Tandheugel bouwlift WH400TH. Deze werd in 1989 door Bouwma op de Nederlandse markt geproduceerd. Bouwma heeft bij de verdere ontwikkelingen vanuit het oorspronkelijk model niet stilgestaan, wat ervoor zorgt dat er meer dan 15.000 Warry bouwliften hun weg hebben gevonden naar diverse bouwplaatsen in binnen- en buitenland. Wat voor type bouwlift je ook zoekt, je kunt terecht bij Bouwma Bouwmachines BV.

Alle Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Voor ieder project vind je bij ons de juiste bouwlift voor verticaal transport.

Bouwma bouwt de Warry bouwliften bijna op maat. Wij leveren drie verschillende staaldraadlift uitvoeringen en vier uitvoeringen met tandheugelaandrijving. Deze bouwliften hebben hefvermogens van 200 tot 400 kg en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijvingen. Onze kwaliteit en veiligheid kennen geen compromissen. Vergelijk dat maar eens zonder naar de prijs te kijken. Met een bouwlift van Bouwma breng je jouw materialen naar de juiste hoogte. Het helpt je bij verticaal transport van machines en gereedschappen.

Bouwlift huren

Heb je de bouwlift maar voor een aantal projecten nodig en vind je het te duur om een bouwlift aan te schaffen? Dan heeft Bouwma de juiste oplossing voor je. Bij ons kun je namelijk ook een bouwlift huren. Het huren van een bouwlift kent vele voordelen. Door het verhuurprogramma van Bouwma zijn we beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend geworden. Omdat je bij de fabrikant van de bouwlift huurt, kun je ervan uitgaan dat je bij ons de beste bouwliften huurt voor de scherpste prijs.

Bouwlift kopen 

Naast dat je bij ons een bouwlift kunt huren, kun je bij ons ook terecht voor de aankoop van een bouwlift. Ben je al een tijdje op zoek naar een bouwlift van de juiste kwaliteit, tegen de beste prijs? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ook bouwliften kopen. Doordat je direct koopt bij de fabrikant en importeur van de beste bouwmachines, weet je zeker dat je een bouwlift van kwaliteit aanschaft. Een bouwlift kopen, doe je bij Bouwma!

Bouwmachines van Bouwma

Naast de beste bouwliften vind je bij Bouwma ook de beste bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede elementenstelmachines, bouwkraan wil kopen of een hijskraan wil huren, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Doordat we jarenlang ervaring hebben, zijn onze nieuwe producten innovatief. Daarnaast zijn al onze producten toonaangevend, uniek in kwaliteit en uitvoering en van top niveau. Onze collectie van eigen-, import- en handelsproducten zorgt ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid vindt.

Voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen over onze bouwliften of onze service. Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan huren of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project!

Service van Bouwma

Wil je een bouwlift kopen of huren? Wij bieden een brede range aan professionele bouwliften voor de bouwnijverheid en andere sectoren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Dit heeft ons sterk gemaakt in het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening. Prijs op aanvraag, dus neem snel contact met ons op!

Bij een bouwlift verzorgen wij het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Meer informatie nodig? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Het kopen en huren van een bouwlift is bij Bouwma super efficiënt.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwliften: