Home Bouwmachines huren 10 ton meter kraan huren

10 ton meter kraan huren

Bij Bouwma vind je een uitgebreide selectie van Vicario bouwkranen, waaronder de 10 ton meter kranen. Deze kranen zijn ideaal voor verschillende hijswerkzaamheden en zijn op veel bouwlocaties inzetbaar. Een voordeel van de 10 ton/meter kranen is dat je er geen hijsbewijs voor nodig hebt om deze te kunnen besturen. Bovendien zijn de Vicario 10 ton/meter kranen een compacte torenkraan die makkelijk te vervoeren en op te zetten is. Bekijk ons aanbod en ontdek welke 10 ton/meter kraan geschikt is voor jouw project!

Bekijk onze huurfolder

10 ton meter kraan 5 OMV331NL
9 resultaten gevonden

Het gemak van een 10 ton/meter kraan huren

Het huren van een 10 ton/meter kraan heeft een aantal voordelen: 

  • Geen hijsbewijs nodig om deze kraan te besturen
  • Kan ingezet worden voor verschillende soorten hijswerkzaamheden 
  • Beschikt over een grote hefhoogte
  • Het huren van een kraan is kostenbesparend
  • Eenvoudig op te zetten in enkele minuten

10 ton/meter kraan huren bij Bouwma

Bouwma is exclusieve leverancier van de Vicario bouwkranen. Vicario is een Italiaans merk en staat bekend om haar hoge kwaliteit hijskranen en hydraulische stempels. Naast het verkopen van de Vicario 10 ton/meter kranen, verhuren wij deze ook voor de scherpste prijs. Zo ook de 10 ton/meter kraan van Vicario. Ons assortiment bestaat uit zes verschillende soorten 10/ton meter kranen, met gieklengtes die variëren tussen 15 en 28 meter. Zo vind je altijd een kraan die past bij jouw project! 

Wil je een 10 ton/meter kraan of een andere hijskraan huren? Mail ons voor een offerte naar info@bouwma.nl. De volgende dag ontvang je een offerte op maat in je mailbox!

Meer weten over het huren van de 10 ton/meter kranen?

Wil je meer informatie of heb je vragen over onze 10 ton/meter kranen of een van onze andere bouwmachines? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0251-229208 of door te mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze hijskranen en denken graag met je mee!

Naast hijskranen hebben wij ook een uitgebreid aanbod bouwliften en elementenstelmachines die bij ons kunt huren. Voor vragen hierover raden we je ook aan contact op te nemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder met jouw project! Het juiste bouwmateriaal huur je bij Bouwma. 

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over de verhuur van onze 10 ton meter kranen.