• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Hijskranen

Hijskranen kunnen worden gebruikt bij de bouw van vrijwel ieder project. De hijskraan wordt gebruikt om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. Eén van de meest bekende hijskranen is de Vicario bouwkraan. Deze hijskraan werd in 1982 door Bouwma geïntroduceerd in Nederland. Hijskranen van Vicario onderscheiden zich in kwaliteit, capaciteiten, duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid. Groot voordeel van dit type hijskraan is dat ‘ie in enkele minuten kan worden opgebouwd. Bouwma is exclusief importeur van de Vicario hijskraan.

Wil je meer informatie over onze hijskranen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hieronder onze diverse hijskranen. Wanneer je meer informatie wenst, kun je gerust bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. De adviseurs van Bouwma denken altijd graag met je mee. Wij laten het pas los als jij tevreden bent!

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

Bouwma heeft een uitgebreid aanbod hijskranen en toebehoren, maar dat is niet alles. Wij verzorgen ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. We hebben verstand van zaken en denken daarom graag met je mee. We laten het pas los als jij tevreden bent!

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over onze hijskranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hijskraan bij Bouwma

Innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze hijskraan steeds weer verbeterd in capaciteiten en prestaties. Daardoor zijn onze hijskranen ongeëvenaard in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wist je dat er voor de 10 tonmeter uitvoering geen hijsbewijs nodig hebt?

Vicario heeft een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 tonmeter klasse. De hijskranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt.

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De hijskranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of neer te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel aan het basis chassis is gemonteerd is en niet in de mast.

Specifiek op zoek naar een hijskraan, zoals een mobiele hijskraan, mobiele telescoopkraan of mobiele torenkraan? Of wil je een specifiek aantal meter hoge hijskraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over onze producten!

Hijskraan te huur én hijskraan te koop

Bij Bouwma staat kwaliteit voorop en dat zie je terug in zowel onze service als onze producten. We zijn oplossingsgericht en bieden daarom zowel een verkoop- als verhuurprogramma aan voor onze hijskranen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Omdat wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier zijn, ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een hijskraan huren of hijskraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.