Home Bouwkranen Aanhangerkranen

Aanhangerkranen

Op zoek naar een kraan voor dakwerkzaamheden, onderhoud- en renovatieprojecten en hijswerkzaamheden? Een kraan die je makkelijk mee kunt nemen door hem aan je trekhaak te hangen? Dan is de aanhangerkraan van Bouwma waar je naar op zoek bent! Onze aanhangerkranen, zoals de populaire Vicario OMV 380 aanhangerkraan, zijn eenvoudig te vervoeren doordat je ze aan je trekhaak kunt bevestigen. Benieuwd naar ons aanbod aanhangerkranen? Neem hieronder een kijkje en vind de perfecte kraan voor jouw klus.

Aanhangerkranen
1 resultaat gevonden

Het gemak van een aanhangerkraan

Een aanhangerkraan is een bouwkraan die je via je trekhaak kunt vervoeren. Onze aanhangerkraan is ontzettend gebruiksvriendelijk. De aanhangerkraan is zelfopbouwend en -strijkend in enkele minuten, middels de hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De mast, giek en onderwagen van de aanhangerkraan zijn verzinkt.

De gehele aanhangerkraan is samengesteld op een geremde onderwagen met bolkoppeling en hydraulische afstempeling. De maximaal toegestane rijsnelheid voor deze aanhangerkraan is 70-80 km/uur.

Wil je meer specifieke informatie over de aanhangerkraan? Dan adviseren we je de productpagina’s van onze aanhangerkranen te bekijken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van aanhangerkraan. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn oplossingsgericht en staan voor je klaar.

Kort samengevat, met de aanhangerkraan ben je van alle gemakken voorzien:

  • Eenvoudig transport
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zelfopbouwend en -strijkend in korte tijd
  • Hoge kwaliteit en daardoor een lange levensduur
  • RDW gekeurd, inclusief kenteken

Goed om te weten: voor deze aanhanger dien je in bezit te zijn van een aanhanger rijbewijs BE (voor auto met aanhanger).

De juiste Vicario aanhangerkraan voor jou

Bij Vicario Aanhangerkranen bieden we een hoogwaardige aanhangerkraan die voldoet aan de hoogste normen in de bouwindustrie. Of je nu werkt aan een klein project of betrokken bent bij grotere bouwwerken, onze innovatieve en krachtige kraan met aanhanger is ontworpen om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen.

Ontdek de bijzondere kenmerken van onze aanhangerkraan, die eenvoudig aan een trekhaak kan worden bevestigd, waardoor het transport moeiteloos en efficiënt verloopt. Met mobiliteit en flexibiliteit als essentiële elementen, is onze kraan met aanhanger ideaal voor bouwprojecten van elke omvang.

Maak kennis met de Vicario aanhangerkraan OMV 380, een krachtige oplossing voor diverse bouwprojecten. Met een 15 meter giek en maximaal hefvermogen van 1500 kg biedt deze snelopbouwkraan optimale flexibiliteit. De voordelen omvatten een haakhoogte tot 20,4 meter, radiografische joystickbediening voor gebruiksgemak, en een maximale rijsnelheid van 70-80 km/uur voor efficiënt transport. Een hijsbewijs is niet vereist, waardoor de OMV 380 een ideale keuze is voor snelle en veelzijdige hijsklussen.

Aanhangerkraan kopen bij Bouwma

De kwaliteit van Bouwma zie je niet alleen terug in onze bouwmachines, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat heeft gezorgd voor ons verkoopprogramma. Wanneer je de aanhangerkraan vaker verwacht te gebruiken, is een aanhangerkraan kopen de juiste keuze. Doordat wij verschillende opties aanbieden, zijn wij beter, veiliger en betrouwbaarder. Wil jij een aanhangerkraan kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Service van Bouwma

Wil je een aanhangerkraan kopen bij Bouwma? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op om zo je wensen en eisen te bespreken. Naast het kopen van aanhangerkranen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere soorten bouwmachines. Bekijk ook onze bekende Vicario bouwkranen en Warry Bok elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het kopen van onze aanhangerkranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze aanhangerkranen: