• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Compactkraan huren

Kun jij wel een klein kraantje gebruiken op moeilijk bereikbare plekken? Dan kan het huren van een compactkraan wellicht voor verlichting zorgen. Een compactkraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en, zoals de naam al zegt, compact, waardoor deze ideaal is op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. De compactkranen zijn breed inzetbaar waardoor je ze veel terugvindt op verschillende bouwlocaties. Bij Bouwma huur je een compactkraan tegen een scherpe prijs. Wij hebben een aanbod met diverse uitvoeringen. Onder compactkranen vallen onder andere de Vicario bouwkranen en de elementenstelmachines van Bouwma!

Benieuwd naar onze compactkranen of wil jij een compactkraan huren? Bekijk dan onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze kranen? Dan kun je gerust contact opnemen met onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op 0251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Compactkraan huren doe je bij Bouwma!

Wil je een compactkraan huren? Dan kun je vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze specialisten gaan samen met jouw aan de slag om de juiste compactkraan voor jouw project te vinden. Of je nu een tuin wilt verbouwen of voor je werk iedere dag met een kraan werkt, bij Bouwma huur je de beste compactkranen.

Naast dat je bij ons compactkranen huurt, hebben wij nog veel meer diverse bouwmachines, zoals bouwliften en ladderliften. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze compactkranen of het huren hiervan? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Compactkranen van Vicario

Bij ons huur je verschillende soorten compactkranen. Een van de meest bekende compactkranen is toch wel de Vicario bouwkraan. Deze lichte kraan werd in 1979 door Bouwma als eerste in Nederland geïntroduceerd. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de compactkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. De Vicario compactkraan is, zoals de naam al zegt, erg compact en daarom gemakkelijk te plaatsen in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Ideaal voor werk in een stedelijk gebied.

Compacte elementenstelmachines

Andere compactkranen die je bij Bouwma huurt, zijn de Warry Bok elementenstelmachines van Bouwma. De Warry Bok werd ruim 40 jaar geleden door Bouwma zelf op de markt gebracht en is vandaag de dag niet meer weg te denken op de bouwplaats. Deze compactkranen huur je om het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen te nemen. Ideaal om bijvoorbeeld kalkzansteenblokken te tillen en te stellen. Veel bouwvakkers en timmermannen huren deze compactkraan voor diverse klussen.

Goed om te weten: De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG. Zo huur je deze compactkraan helemaal veilig!

Compactkraan huren?

Wanneer je een compactkraan wilt huren, vind je bij Bouwma een uitgebreid aanbod aan compactkranen. Naast de keuze uit diverse soorten, kun je ervoor kiezen om de compactkraan te huren of kopen. Wanneer je de compactkraan tijdelijk nodig hebt, is de compactkraan huur echt een uitkomst. Door een compactkraan te huren kun jij kostenbesparend zijn. Bij Bouwma ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn per slot van rekening exclusief leverancier van Vicario bouwkranen én producent van de Warry Bok elementenstelmachines.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op nog veel meer. Naast de huur van compactkranen zorgen wij ook voor het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen. Weet je nog niet zeker of je een compactkraan wilt huren? Bij Bouwma denken we graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.