Home Bouwmachines huren Compactkraan huren

Compactkraan huren

Kun jij wel een klein kraantje gebruiken op moeilijk bereikbare plekken? Dan kan het huren van een compactkraan wellicht voor verlichting zorgen. Een compactkraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en, zoals de naam al zegt, compact. Waardoor deze ideaal is op een krappe bouwplaats met weinig ruimte.

Bekijk onze huurfolder

2 resultaten gevonden

De compactkranen zijn breed inzetbaar waardoor je ze veel terugvindt op verschillende bouwlocaties. Bij Bouwma huur je een compactkraan tegen een scherpe prijs. Wij hebben een aanbod met diverse uitvoeringen. Onder compactkranen vallen onder andere de Vicario bouwkranen en de elementenstelmachines van Bouwma!

Compactkraan huren doe je bij Bouwma

Wil je een compactkraan huren? Dan kun je vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze specialisten gaan samen met jouw aan de slag om de juiste compactkraan voor jouw project te vinden. Of je nu een tuin wilt verbouwen of voor je werk iedere dag een kraan nodig hebt, bij Bouwma huur je compactkranen voor de beste prijs.

Compactkranen van Vicario

Bij ons huur je verschillende soorten compactkranen. Een van de meest bekende compactkranen is toch wel de Vicario bouwkraan. Deze lichte kraan werd in 1979 door Bouwma als eerste in Nederland geïntroduceerd. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de compactkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. De Vicario compactkraan is, zoals de naam al zegt, erg compact en daarom gemakkelijk te plaatsen in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Ideaal voor werk in een stedelijk gebied.

Compacte elementenstelmachines

Andere compactkranen die je bij Bouwma huurt, zijn de Warry Bok elementenstelmachines van Bouwma. De Warry Bok werd ruim 40 jaar geleden door Bouwma zelf op de markt gebracht en is vandaag de dag niet meer weg te denken op de bouwplaats. Deze compactkranen huur je om het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen te nemen. Ideaal om bijvoorbeeld kalkzandsteenblokken te tillen en te stellen. Veel bouwvakkers en timmermannen huren deze compactkraan voor diverse klussen.

Goed om te weten: De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG. Zo huur je deze compactkraan helemaal veilig!

Compactkraan huren?

Wanneer je een compactkraan wilt huren, vind je bij Bouwma zeker wat je zoekt. Naast de keuze uit diverse soorten, kun je onze compactkraan voor zowel korte of lange termijn huren. Wanneer je slechts tijdelijk of voor één project een compactkraan nodig hebt, is het huren van een compactkraan echt een uitkomst. Door een compactkraan te huren kun jij behoorlijk wat kosten besparen. Bovendien ben je bij Bouwma altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn per slot van rekening exclusief leverancier van Vicario bouwkranen én producent van de Warry Bok elementenstelmachines.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op nog veel meer voordelen. Naast de huur van compactkranen zorgen wij ook voor het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen. Weet je nog niet zeker of je een compactkraan wilt huren? Bij Bouwma denken we graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Service van Bouwma

Wil jij een compactkraan huren? Dan ben je bij Bouwma zeker aan het juiste adres. Bij ons kun je een compactkraan huren voor elk project, zo ook voor die van jou. Het makkelijke van Bouwma is dat je met een aantal muisklikken al een offerte hebt aangevraagd, compleet vrijblijvend! Twijfel je nog over de compactkraan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze kraan-specialisten via 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. Wij helpen je graag met al je vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwliften: