Home Bouwmachines huren Torenkraan huren

Torenkraan huren

Torenkranen, ook wel bekend als bouwkranen of hijskranen, worden gebruikt bij de bouw van veel verschillende projecten. Zo worden de torenkranen gehuurd om producten en bouwmaterialen naar boven te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. Hierbij is de Vicario bouwkraan is een van de meest bekende torenkranen op de Nederlandse bouwmarkt.

Bekijk onze huurfolder

2 resultaten gevonden

Vicario torenkranen bij Bouwma huren

Deze Italiaanse torenkraan werd door Bouwma in 1982 geïntroduceerd in Nederland. Deze torenkraan onderscheidt zich in capaciteit, duurzaamheid prestatie en betrouwbaarheid. Daarnaast kan deze torenkraan binnen enkele minuten worden opgebouwd en neergestreken. Wil jij een torenkraan huren voor jouw project? Bekijk dan het bovenstaande aanbod torenkranen van Bouwma.

Torenkranen huren bij Bouwma

Wil jij een torenkraan huren? Dan vind je bij Bouwma een uitgebreid aanbod aan torenkranen om te huren. Maar bij Bouwma kun je rekenen op veel meer dan dat. Naast het verhuur van de torenkraan verzorgen we ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. Omdat wij specialisten in dienst hebben met verstand van zaken, adviseren we je graag wanneer jij een torenkraan wil huren of als je met andere vragen zit.

Als jij een torenkraan wilt huren, dan ga je voor kwaliteit en zekerheid. Bij Bouwma begrijpen wij dat als geen ander. Daarnaast hebben wij bij Bouwma een groot aanbod in andere bouwmachines. Bekijk ook eens onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften. Zo weet jij zeker dat jij jouw klus klaart.

Huuraanbod torenkranen van Bouwma

Bij Bouwma zijn we altijd op zoek naar het allerbeste. Door innovatieve ontwikkelingen worden torenkranen steeds verbeterd in capaciteiten en prestaties. Dit maakt onze torenkranen ongeëvenaard in kwaliteit en duurzaamheid.

Het huuraanbod van torenkranen bij Bouwma bestaat uit twee prachtige kranen. De Vicario bouwkraan OMV 331NL is zelfopbouwend en strijkend in enkele minuten. Dit gebeurt middels hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. Standaard voorzien van betonnen ballastblokken. Ook is de torenkraan uitgevoerd met een elektrisch verrijdbaar wielstel en hydraulische bestuurde vooras.

De tweede torenkraan is vergelijkbaar met de OMV 331NL. De Vicario OMV 360NL heeft alleen een stuk meer hefvermogen én vijf meter meer vlucht.

Bij Bouwma gaan wij voor gebruiksgemak. Daarom zijn de torenkranen van Vicario uitgevoerd met hydraulische stempels. Dit maakt dat de torenkraan makkelijk op is te bouwen en neer is te strijken. Hierdoor krijgen deze torenkranen ook wel de naam ‘snelopbouwkraan’. Transport in de meest krappe plaatsen is mogelijk omdat het wielstel aan het basis chassis gemonteerd is, in plaats van aan de mast. Vandaar ook wel de naam ‘mobiele kraan’.

Mobiele torenkraan huren

Het huren van een mobiele torenkraan biedt niet alleen praktische voordelen op het gebied van flexibiliteit en manoeuvreerbaarheid in stedelijke gebieden, maar het is ook voordeliger als je kijkt naar je budget. Deze kranen zijn niet alleen ontworpen om in beperkte ruimtes te opereren, maar ze bieden ook een kostenefficiënte oplossing voor diverse hijs-uitdagingen. Wanneer je overweegt een mobiele kraan te huren, profiteer je niet alleen van de mobiliteit en het krachtige hijsvermogen, maar ook van concurrerende prijzen die zijn afgestemd op jouw projectbehoeften.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen kun je de bovenstaande huurfolder raadplegen. Hierin vind je uitgebreide informatie over verschillende modellen, specificaties en bijbehorende kosten.

Torenkraan te koop bij Bouwma

Naast dat we bij Bouwma torenkranen verhuren, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de torenkraan aan te schaffen. Merk je dat jullie steeds vaker gebruik maken van de torenkraan? En dat er projecten lopen die meerdere jaren in beslag zullen nemen. Dan kan het kopen van een torenkraan de investering zeker waard zijn.

Het aanbod aan Vicario torenkranen die je bij Bouwma kunt kopen is een stuk groter dan het verhuuraanbod. Je vindt hier een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 tonmeter klasse. Voor de kranen in de 10 tonmeter klasse heb je geen hijsbewijs nodig. Zo kun je dus een torenkraan huren bij Bouwma met óf zonder hijsbewijs.

Waarom een torenkraan huren bij Bouwma?

Bij Bouwma vinden we een hoge kwaliteit erg belangrijk en dat zie je dan ook terug in onze kranen, liften en machines, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat voor een heel fijn verhuurprogramma heeft gezorgd.

Natuurlijk kun je er zelf voor kiezen of je een torenkraan wilt huren of kopen, maar we adviseren je hier graag in. Hierdoor zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend. Daarnaast zijn wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier. Daardoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Van plan om de torenkraan regelmatig te gebruiken. Dan kun je naast een torenkraan huren, er altijd nog voor kiezen om een torenkraan te kopen.

Service van Bouwma

Wil jij een specifieke torenkraan huren, zoals een mobiele torenkraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over het huren van een torenkraan. Heb jij de juiste torenkraan gevonden voor jouw project? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je daarnaast nog meer informatie ontvangen over de torenkraan? Of heb je vragen? Bel dan naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze specialisten staan te trappelen om je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze torenkranen: