• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Torenkraan huren

Torenkranen, ook wel bekend als bouwkranen of hijskranen, worden gebruikt bij de bouw van veel verschillende projecten. Zo worden de torenkranen ingezet om producten en bouwmaterialen naar boven te takelen, te laten zakken en te verplaatsen. De Vicario bouwkraan is een van de meest bekende torenkranen op de Nederlandse bouwmarkt. Deze Italiaanse kraan wordt door Bouwma in 1982 geïntroduceerd in Nederland. Hij onderscheidt zich in capaciteit, duurzaamheid prestatie en betrouwbaarheid. Daarnaast kan deze torenkraan binnen enkele minuten worden opgebouwd en neergestreken. 

Wil jij een torenkraan huren voor jouw project? Bekijk dan het aanbod torenkranen van Bouwma. Weet je niet welke torenkraan geschikt is voor jouw project? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken graag mee naar jouw situatie en adviseren hierbij de meest geschikte torenkraan. Deze torenkraan huur je bij Bouwma voordelig en tegen de beste voordelen. 

Wij zijn bereikbaar op 0251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Torenkranen huren doe je bij Bouwma!

Wil jij een torenkraan huren? Dan vind je bij Bouwma een uitgebreid aanbod aan torenkranen. Maar bij ons kun je rekenen op meer. Naast het verhuur van de torenkraan verzorgen we ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. Omdat wij specialisten in dienst hebben met stand van zaken, adviseren we je graag. Benieuwd naar onze andere bouwmachines? Bekijk dan ook onder andere onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over het huren van onze torenkranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Torenkranen van Bouwma

Bij Bouwma zijn we altijd op zoek naar het beste van het beste. Door innovatieve ontwikkelingen worden torenkranen steeds verbeterd in capaciteiten en prestaties. Dit maakt onze torenkranen ongeëvenaard in kwaliteit en duurzaamheid. 

In het aanbod van de Vicario torenkranen vind je een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 tonmeter klasse. Voor de kranen in de 10 tonmeter klasse heb je geen hijsbewijs nodig. 

De torenkranen van Vicario zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. Dit maakt dat de torenkraan makkelijk op is te bouwen en neer is te strijken. Hierdoor krijgen deze torenkranen ook wel de naam ‘snelopbouwkraan’. Transport in de meest krappe plaatsen is mogelijk omdat het wielstel aan het basischassis gemonteerd is, in plaats van aan de mast. Vandaar ook wel de naam ‘mobiele kraan’.

(Mobiele) Torenkraan te huur

Bij Bouwma vinden we een hoge kwaliteit erg belangrijk en dat zie je dan ook terug in onze producten, maar ook in onze service. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht, wat voor een heel fijn verhuurprogramma heeft gezorgd. Natuurlijk kun je er zelf voor kiezen of je een torenkraan wilt huren of kopen, maar we adviseren je hier graag in. Hierdoor zijn wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend. Daarnaast zijn wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier. Daardoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Wil jij een specifieke torenkraan huren, zoals een mobiele torenkraan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertellen je graag meer over onze producten!

Wil je een torenkraan huren of torenkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.