• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Steenzaagmachines

De f+b steenzaagmachines zijn van de hoogste klasse en ontworpen voor continue belasting. Door de stabiele constructie en perfecte geleiding van de zaagwagen is een lange levensduur gewaarborgd. De zaagwagen loopt over een hoekrails.

De speciale geprofileerde wielen garanderen een spelingvrije loop, hetgeen resulteert in een perfecte zaagsnede. De waterbak is uitneembaar zodat het slib gemakkelijk verwijderd kan worden. Machine is geheel gegalvaniseerd en compleet met kunststof wielen voor een gemakkelijk transport over de bouw.

Bouwmachines van Bouwma

Naast de beste steenzaagmachines vind je bij Bouwma ook de beste bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan. Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid vindt.

Service van Bouwma

Wil jij een steenzaagmachine kopen of huren? Bij ons vind je een steenzaagmachine voor al jouw til- en liftwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en steenzaagmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een steenzaagmachine koop of huur je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een steenzaagmachine, heb je nog andere vragen of heb je hulp nodig bij jouw keuze? Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.