• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Buitenliften

Op een bouwplaats is het vaak handig als je gemakkelijk je gereedschappen en bouwmaterialen buitenom, verticaal kunt transporteren. In deze gevallen is een buitenlift de ideale lift voor jouw project. De buitenliften van Bouwma kunnen, door hun compacte omvang, worden ingezet op bouwplaatsen met nauwe ruimtes. De Warry buitenlift, die ontworpen is door Bouwma zelf, is er in twee soorten uitvoeringen, namelijk de staaldraad bouwlift en tandheugel bouwlift. Benieuwd naar welke buitenlift de beste oplossing is voor jouw project of klus? Ontdek dan ons aanbod buitenliften en kom erachter! Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen! We staan graag voor jou klaar en helpen je met al je vragen. Onze specialisten denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent. Je kunt ons bereiken op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Buitenlift van hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar de perfecte buitenlift voor jouw project? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bij ons koop of huur je gemakkelijk de buitenlift die het verticaal transporteren van jouw materialen en gereedschappen makkelijker maakt. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Hierdoor zijn we sterk in het leveren van hoge kwaliteit producten en in een goede service. Wij verzorgen het transport, de montage, opbouw, trainingen, keuringen en reparaties voor je. 

Voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze buitenliften of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Je kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Buitenlift kopen of buitenlift huren

Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je een buitenlift wilt kopen. Weet jij nog niet zeker of een buitenlift kopen de juiste investering is voor jouw bedrijf? Dan kun je bij ons ook gemakkelijk en zorgeloos een buitenlift huren. Dit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan de koop van een machine waarin je veel moet investeren. Ons verhuurprogramma is betrouwbaar, veilig en kostenbesparend. Doordat Bouwma fabrikant is van de Warry buitenlift, koop of huur je de buitenlift bij ons tegen de beste prijs! Benieuwd naar de buitenlift prijs? Doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag. 

Alle Warry buitenliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de lift vaak jarenlang is en zware weersomstandigheden geen effect hebben!

Staaldraad buitenliften en tandheugel buitenliften

In 1948 bracht Bouwma, als eerste Nederlandse bedrijf, de buitenlift op de markt. Deze buitenlift, genaamd de Warry bouwlift, zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven.

Door nieuwe ontwikkelingen en verlangens van afnemers zijn de huidige buitenliften niet meer te vergelijken met het oorspronkelijke model. Bouwma blijft ontwikkelen en dit zorgt ervoor dat wij altijd een vooruitstrevend en innovatief product op de markt zetten. Daarnaast hebben technische innovaties, feeling met de markt en efficiënte productiemethodes ervoor gezorgd dat de buitenlift van Bouwma de perfecte machine is voor jouw project. De buitenliften van Bouwma hebben een betrouwbare werking en uiterst lage servicebehoefte. Daarnaast vind je bij ons een buitenlift met een zeer hoge kwaliteitsgraad en doelmatige toepassing voor een scherpe prijs.

Alle Warry buitenliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Hierdoor is de levensduur van de lift vaak jarenlang en hebben zware weersomstandigheden geen effect!

FAQ

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze buitenliften:

  • Ben jij op zoek naar de perfecte buitenlift voor jouw project? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bij ons koop of huur je gemakkelijk de buitenlift die het verticaal transporteren van jouw materialen en gereedschappen makkelijker maakt. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Hierdoor zijn we sterk in het leveren van hoge kwaliteit producten en in een goede service. Wij verzorgen het transport, de montage, opbouw, trainingen, keuringen en reparaties voor je.
  • Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je een buitenlift wilt kopen. Weet jij nog niet zeker of een buitenlift kopen de juiste investering is voor jouw bedrijf? Dan kun je bij ons ook gemakkelijk en zorgeloos een buitenlift huren. Dit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan de koop van een machine waarin je veel moet investeren. Ons verhuurprogramma is betrouwbaar, veilig en kostenbesparend. Doordat Bouwma fabrikant is van de Warry buitenlift, koop of huur je de buitenlift bij ons tegen de beste prijs! Benieuwd naar de buitenlift prijs? Doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.
  • Op een bouwplaats is het vaak handig als je gemakkelijk je gereedschappen en bouwmaterialen buitenom, verticaal kunt transporteren. In deze gevallen is een buitenlift de ideale lift voor jouw project. De buitenliften van Bouwma kunnen, door hun compacte omvang, worden ingezet op bouwplaatsen met nauwe ruimtes. De Warry buitenlift, die ontworpen is door Bouwma zelf, is er in twee soorten uitvoeringen, namelijk de staaldraad bouwlift en tandheugel bouwlift. Benieuwd naar welke buitenlift de beste oplossing is voor jouw project of klus? Ontdek dan ons aanbod buitenliften en kom erachter!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.