• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Lijmkranen

Een lijmkraan kan worden ingezet voor het lijmen van fundering met kalkzandsteen elementen en blokken. Dit is vaak een tijdrovende klus binnen de bouw. Met de lijmkranen van Bouwma weet je zeker dat je jouw klus gemakkelijk en efficiënt kunt uitvoeren. Ben je benieuwd naar onze lijmkranen? Ontdek dan ons aanbod! Heb je vragen over onze lijmkranen of wil je weten welke lijmkraan het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en laten het pas los wanneer jij helemaal tevreden bent! Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl!

Kalkzandsteen Lijmkraan

Bij Bouwma vind je een ruim assortiment goede kalksteen lijmkranen. Deze lijmkranen maken het tilwerk een stuk makkelijker en kunnen worden ingezet voor het lijmen van een fundering met kalkzandsteen elementen. Met de lijmkraan, ook wel elementenstelmachine of kalkzandsteen lijmkraan genoemd, kun je jouw klus gemakkelijk en efficiënt uitvoeren. Bouwma heeft verschillende soorten lijmkranen. Zo ontwierpen ze zo’n 40 jaar geleden de Warry Bok. Deze geweldige lijmkraan neemt het zware tilwerk van elementen blokken uit handen. De Warry Bok is een van de meest gebruikte lijmkranen van Nederland. Tevens is deze elementenstelmachine  gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42EG. Van Model WB1 tot de nieuwe WB7GK2, al meer dan 5000 Warry Bokken zijn de afgelopen jaren ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de Warry Bok elementenstelmachine een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Als opvolger van de lijmkraan WB6, koop of huur je bij Bouwma nu de lijmkraan WB7GK2 of de hydraulische lijmkraan BY400P.

Lijmkraan kopen of lijmkraan huren

Of je nu een lijmkraan wilt kopen of een lijmkraan wilt huren, bij Bouwma ben  je voor het kopen en huren van een lijmkraan aan het juiste adres! Doordat we bij Bouwma een verhuurprogramma hebben, zijn we beter, betrouwbaarder, kostenbesparend en veiliger geworden. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je de beste lijmkraan voor de scherpste prijs krijgt. Dit kunnen we realiseren omdat je bij ons direct bij de fabrikant huurt of koopt. Het tillen van zware blokken en kalkzandsteen elementen is makkelijker met een elementenstelmachine Warry Bok.

Ontdek ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

Wil jij een lijmkraan kopen of huren? Een lijmkraan helpt je bij al jouw til en lift werk. Wij zijn, door onze jarenlange ervaring, sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en lijmkranen. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Ga jij binnenkort beginnen aan een klus waarvoor je een lijmkraan nodig hebt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Heb je vragen over onze lijmkranen of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn oplossingsgericht ingesteld en denken graag met je mee!

Een lijmkraan huur of koop je bij Bouwma! Bestel nu een lijmkraan bij Bouwma. Wij verzorgen naast lijmkranen ook het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuring van de lijmkranen. Heb je vragen over onze lijmkraan, andere machines of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie en hulp bij jouw keuze kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.