• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Bouwlift huren

Wil jij een bouwlift huren om jouw bouwmaterialen en gereedschappen verticaal te transporteren? De bouwlift wordt door zijn compacte omvang vooral ingezet op de bouwplaats. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry bouwlift. Bij de Warry bouwlift maken we onderscheid tussen staaldraadliften en tandheugel bouwliften. Benieuwd naar onze Warry bouwliften? Ontdek ons aanbod!

 Wil jij een bouwlift huren, maar kom je er niet uit welke bouwlift past bij je wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Warry bouwliften huren

In 1948 bracht Bouwma de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. Met de komst van deze Warry bouwlift werden de hijslieren met touw en controllers met hijsmast ingeruild. Nu, ruim 30.000 Warry bouwliften verder, huur je bouwliften die niet meer te vergelijken zijn met de oorspronkelijke modellen. Nieuwe ontwikkelingen, verlangens en eisen van de afnemers hebben geresulteerd in vooruitstrevende en innovatieve producten. Moderne en efficiënte productiemethoden, feeling met de markt en technische innovaties zorgen voor perfecte machines! Onze bouwliften hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en scherpe prijsstelling.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften huren

Je kunt bij bouwma verschillende bouwliften huren. In ons aanbod bouwliften maken wij onderscheid tussen Warry staaldraad- en tandheugel bouwliften. Hierbij worden de staaldraadliften veelal gehuurd bij laagbouw en de tandheugel bij hoogbouwprojecten.

Wat voor type bouwlift je ook wilt huren, je kunt terecht bij Bouwma Bouwmachines BV. Alle Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Voor ieder project huur je bij ons de juiste bouwlift voor verticaal transport.

Bouwma bouwt de Warry bouwliften vrijwel op maat. Wij verhuren drie verschillende staaldraadlift-uitvoeringen en vier uitvoeringen met tandheugelaandrijving. Deze bouwliften hebben hefvermogens van 200 tot 400 kg en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijvingen. Zo huur jij bij ons altijd de juiste bouwlift. Daarnaast kennen onze kwaliteit en veiligheid geen compromissen. Vergelijk dat maar eens zonder naar de prijs te kijken. Huur een bouwlift van Bouwma en breng jouw materialen naar de juiste hoogte. Het helpt je bij verticaal transport van machines en gereedschappen.

Bouwlift huren

Heb je de bouwlift maar voor een aantal projecten nodig en vind je het te duur om een bouwlift aan te schaffen? Dan heeft Bouwma de juiste oplossing voor je. Bij ons kun je namelijk ook een bouwlift huren. Het huren van een bouwlift kent vele voordelen. Door het verhuurprogramma van Bouwma zijn we beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend geworden. Omdat je bij de fabrikant van de bouwlift huurt, kun je ervan uitgaan dat je bij ons de beste bouwliften huurt voor de scherpste prijs.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bouwmachines van Bouwma

Naast dat je bij ons de beste bouwliften huurt, vind je bij Bouwma ook de beste bouwmachines. Als je op zoek bent naar een goede elementenstelmachines of bouwkraan wilt huren, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met de verhuur van bouwliften. Daarnaast zijn al onze producten toonaangevend, uniek in kwaliteit en uitvoering en van top niveau. Onze collectie van eigen-, import- en handelsproducten zorgt ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouwnijverheid huurt. 

Wat voor bouwlift je ook wilt huren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen over het huren van onze bouwliften of onze service. Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project! Voor ieder project kun je bij ons de juiste bouwmachine huren.

Service van Bouwma

Wil je een bouwlift huren? Dan bieden we een breed scala aan professionele bouwliften voor de bouwnijverheid en andere sectoren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Dit heeft ons sterk gemaakt in het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening. Neem voor de prijs van het huren van een bouwlift contact met ons op!

Naast de verhuur van een bouwlift verzorgen wij het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Wil je meer informatie ontvangen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Het huren van een bouwlift is bij Bouwma super efficiënt.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.