• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Verhuisliften

Een verhuislift, ook wel ladderlift genoemd, is een lift waarin een liftbakje via elektrische bediening over een ladder naar boven en beneden glijdt. De ladder wordt diagonaal tegen een pand geplaatst. Daardoor kunnen goederen, zoals meubels, door het raam naar buiten of binnen geladen worden. Dit is de perfecte oplossing bij woningen op hoogte of bij woningen met een smal trappenhuis. Benieuwd naar onze verhuisliften? Ontdek onderstaand ons aanbod! Vragen over de Bouwma verhuisliften? Dan kun je ons gerust bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Huren doe je bij Bouwma!

Op zoek naar een verhuislift? Het huren van een verhuislift doe je bij Bouwma! Wij hebben jarenlange ervaring waardoor we sterk gespecialiseerd zijn op het gebied van bouwliften, bouwkranen en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening. Of je nu gaat klussen, bouwen of verhuizen, voor ieder project hebben wij een passende oplossing. Heb je vragen over onze verhuisliften of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht. Vraag een offerte aan.

Goed om te weten: wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Bij ons kun je dus meer verwachten dan alleen de verhuur of verkoop van verhuisliften. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen door te bellen naar 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bouwma verhuislift

De aluminium ladderlift werd al in 1976 door Bouwma geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De verhuislift van Bouwma, die toendertijd nog nagenoeg onbekend was, kreeg al snel grote belangstelling. Door de jaren heen is de ladderlift niet meer weg te denken bij verhuizingen, maar ook in de bouw is het een belangrijk werktuig. De ladderlift wordt gebruikt door onder andere onderhoudsaannemers, loodgieter-, dakdekkers- en verhuisbedrijven.

Verhuisliften van Bouwma onderscheiden zich door hun uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ook de afwerking en handelbaarheid maken de verhuisliften van Bouwma uitmuntend. Zo is de Bouwma verhuislift motorunit standaard uitgevoerd met twee wielen voor eenvoudig transport. De loopwagen van de verhuislift is een unieke constructie die perfect lopende loopwielen en valveiligheid bevat. Daarnaast is het knikstuk van de verhuislift verstelbaar van 22 tot 45 graden. De Bouwma verhuislift is geheel volgens de machinerichtlijn CE, EEG-Richtlijn 2006/42/EG.

Verhuislift verkoop

Bij Bouwma kun je verhuisliften kopen. Door onze jarenlange ervaring zijn we beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend geworden. Voordeel van onze verhuisliften is dat je ze direct bij de fabrikant, Bouwma, koopt. Daardoor ben je verzekerd van de beste verhuislift voor de scherpste prijs. Verhuizen op hoogte is makkelijker met de verhuisliften van Bouwma. Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvraag doen. Wij zijn voordelig en snel!

Of je nou op zoek bent naar een verhuislift in Den Haag, Rotterdam of regio Amsterdam: wij staan voor je klaar. Last minute een verhuislift nodig? Neem dan direct contact met ons op voor professionele verhuisliften.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.