• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Vicario bouwkranen

De bouwkraan wordt gebruikt bij de bouw van bijna ieder project. Bouwkranen worden gebruikt om bouwproducten omhoog te takelen, te laten zakken of te verplaatsen. Bouwma introduceerde in 1982 de Vicario bouwkraan in Nederland. Deze Vicario bouwkranen onderscheiden zich in kwaliteit, capaciteiten, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid ten opzichte van alle andere bouwkranen. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Met ruim 35 jaar ervaring op de Nederlandse markt is gebleken dat de Vicario bouwkranen niet te evenaren zijn. Bouwma is exclusief importeur van deze Italiaanse Vicario bouwkranen.

Benieuwd naar de Vicario bouwkranen? Bekijk onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze bouwkranen? Dan kun je gerust contact opnemen door ons te bellen op 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod bouwkranen en toebehoren. Wij doen niet alleen de verkoop van bouwmachines, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben verstand van zaken en denken graag met je mee.

Ontdek ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag informatie aan

  • De bedrijfsvakantie van Bouwma Bouwmachines B.V. valt in de weken 31, 32 en 33. (29 juli t/m 16 augustus 2019). Hierdoor kunt u later reactie ontvangen dan u van ons gewend bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwkraan Vicario bij Bouwma

Al in 1979 introduceerden wij als eerste de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen innovatieve bouwmachines voor nog betere capaciteiten en prestaties. Zo zijn de Vicario 10 tonmeter elektrisch hydraulische snelopbouwkranen ongeëvenaard in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor de 10 tonmeter uitvoering is geen hijsbewijs vereist.

Met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en allen in de 10 tonmeter klasse, heeft Vicario een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt.

De Vicario snelopbouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Vandaar de naam ‘snelbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel is gemonteerd is aan het basis chassis en niet in de mast.

Er zijn vele transportuitvoeringen leverbaar:

  • verzwaard wielstel voor sleeptransport
  • elektrisch zelfrijdend transportonderstel
  • aanhangermodel met tandemas onderwagen
  • gemonteerd op een vrachtwagenchassis

Bouwkraan te huur én bouwkraan te koop

Bouwma is oplossingsgericht en daarom bieden wij naast de verkoop van bouwkranen ook een verhuurprogramma aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Wij zijn exclusief Vicario bouwkranen leverancier en daarom ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een bouwkraan huren of bouwkraan kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.