Home Projecten ​​Levering van een Vicario bouwkraan, model OMV 24AR

​​Levering van een Vicario bouwkraan, model OMV 24AR

Afgelopen maand leverden wij een Vicaro OMV 24AR bouwkraan aan De Vries Staalbouw. Zij vroegen ons om deze bouwkraan zonder wielstel te leveren en op een vrachtwagen trailer te monteren. Natuurlijk draaien we daar bij Bouwma onze hand niet voor om en leverden we een OMV 24AR bouwkraan gemonteerd op een vrachtwagen trailer.

Over De Vries Staalbouw

de Vries Staalbouw is een staalbewerkingsbedrijf opgericht in 1975. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructie. Vanuit Marknesse (Flevoland) levert De Vries staalconstructies t.b.v. industriële hallenbouw, bewaarloodsen, koelloodsen, opslagloodsen en stallen. Daarnaast houden ze zich bezig met het produceren van daken en andere draagconstructies voor woonhuizen en bedrijfspanden.

Bouwkraan op vrachtwagen trailer monteren

Voor de opdracht van L. De Vries Staalbouw monteerden we de OMV 24AR bouwkraan op een vrachtwagen trailer. Dit doen we niet dagelijks, omdat deze bouwkraan een eigen wielstel heeft. Voor dit project werd het wielstel van de bouwkraan verwijderd waardoor de kraan op de trailer gemonteerd kon worden. Zo is de bouwkraan makkelijk te vervoeren.

OMV 24AR Vicario bouwkraan

In ons ruime assortiment bouwkranen vind je de zelfopbouwende en -strijkende OMV 24AR Vicario bouwkraan. Middels een hydraulische unit met hydromastcylinder en giekomklapcylinder is de kraan zelfopbouwend. Deze Vicario bouwkraan is standaard voorzien van betonnen ballastblokken, mast, giek en verzinkte onderwagen.

Meer weten?

Ben je op zoek naar meer informatie over dit project of benieuwd of we jouw staaldraad bouwlift of tandheugellift ook geheel naar jouw wens kunnen opleveren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag in oplossingen en adviseren je met veel kennis over de juiste bouwmachine voor jouw project.