Home Bouwmachines huren Aanhangerkraan huren

Aanhangerkraan huren

Een aanhangerkraan is erg handig omdat het een mobiele kraan is die je achter een auto of bus kan trekken door middel van een trekhaak. Dit maakt het gemakkelijk om de kraan naar verschillende locaties te vervoeren. Een aanhangerkraan kan worden gebruikt voor het tillen en verplaatsen van zware bouwmaterialen, het verwijderen van bomen of het laden en lossen van goederen op moeilijk bereikbare plekken. Goed om te weten, voor het huren van een aanhangerkraan dien je in het bezit te zijn van een aanhanger rijbewijs BE (auto met aanhanger).

Bekijk onze huurfolder

Aanhangerkranen
1 resultaat gevonden

Aanhangerkraan huren bij Bouwma 

De aanhangerkranen van Bouwma zijn RDW goedgekeurd inclusief kenteken voor totale uitvoering. Daarnaast bieden we verschillende opties aan, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. 

Voordelen huren aanhangerkraan

Het huren van een aanhangerkraan heeft veel voordelen, zo hoef je namelijk niet in een keer een hele smak met geld neer te leggen zoals bij het kopen van een kraan. Daarnaast ben je met het huren van een Vicario aanhangerkraan direct van alle gemakken voorzien. De aanhangerkraan is namelijk gemakkelijk te transporteren en is zelfopbouwend-en strijkend in een enkele minuten. Daarnaast is de kraan gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen.

Service van Bouwma 

Bij Bouwma denken we graag mee met jouw project. We hebben een uitgebreid aanbod aan hijskranen, waaronder de Vicario aanhangerkranen. Onze specialisten geven je graag advies over welke aanhangerkraan het beste past bij jouw wensen. Naast het huren van de Vicario aanhangerkranen, kun je bij ons ook verschillende soorten aanhangerkranen kopen. Bekijk ook ons assortiment autolaadkranen en bouwliften.

Heb je meer specifieke informatie over de aanhangerkraan nodig? Bekijk dan eens de productpagina’s van onze aanhangerkranen

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over de verhuur van onze aanhanger kranen