Home Service

Service

Als het om goede service gaat bent u bij Bouwma aan het juiste adres. Een goede nazorg is in het algemeen nog belangrijker dan de kwaliteit van het product. Bij Bouwma worden geen concessies gedaan ten aanzien van de kwaliteit. Research en constante verbetering zorgen ervoor dat de producten van Bouwma technisch, praktisch en kwalitatief op het hoogste niveau staan.

Of het nu gaat om repareren, opbouwen of NEN-aanpassingen van bouwliften, ladderliften, elementenstelmachines, snelopbouwkranen of andere machines voor woning– en utiliteitsbouw, Bouwma stopt niet eerder of de cliënt moet dik tevreden zijn. De snelheid, slagvaardigheid en praktijk gerichte aanpak is winst voor elke ondernemer die met Bouwma in zee gaat.

Service bij storingen

Onjuist gebruik of andere calamiteiten zijn helaas oorzaak van storingen die snel en doelmatig verholpen moeten worden. Stilstand van de machine is een onberekenbare schadepost. Daarom heeft Bouwma er jarenlang aan gewerkt een perfecte serviceorganisatie op te bouwen. Een service– en reparatiedienst waar de cliënt op kan bouwen en vertrouwen.

Volledig ingerichte servicewagens komen met vakbekwame monteurs op locatie uw probleem oplossen. Eigen transport met moderne combinaties en zeer vakbekwame medewerkers zorgen voor snelle en doelmatige aan– en afvoer van de te repareren, aan te passen of om te bouwen machines. De kosten en de tijdsduur worden hiermede tot een minimum beperkt.

Bouwma bouwmachines

Vanaf 1.1.1940 is Bouwma actief op de Nederlandse markt met bouwmachines en aannemersmaterieel. In 1948 bracht Bouwma als eerste de Warry bouwlift op de markt. In 1963 werd door Bouwma Warry blokkensteller uitgevonden en in 1982 introduceerde Bouwma als eerste de Vicario 10 t/m snelopbouwkranen in Nederland. Machines waar Bouwma waar, ongeacht de leeftijd, nog optimaal service aan wordt verleend.

Schroomt u niet ook met andere merken bij ons aan te kloppen voor keuringen, service, reparatie of opbouw.

Vraag informatie aan

Neem contact met ons op en we reageren binnen 24 uur op je vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.