Home Bouwkranen Compactkranen

Compactkranen

Kun jij wel een klein kraantje gebruiken op moeilijk bereikbare plekken? Dan is een compactkraan wellicht wat je zoekt! Een compactkraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en klein, waardoor deze ideaal is op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. Omdat de compactkraan breed inzetbaar is, vind je deze op verschillende bouwlocaties. Wij verkopen compactkranen in diverse uitvoeringen. Onder compactkranen vallen onder andere de Vicario bouwkranen en de elementenstelmachines van Bouwma!

Compactkraan OMV-24AR-8
6 resultaten gevonden

Benieuwd naar onze compactkranen? Bekijk dan onderstaand ons aanbod. Wil je meer informatie over onze kranen? Dan kun je gerust contact opnemen met onze adviseurs. Wij zijn bereikbaar op 0251-229208 of per mail via info@bouwma.nl. We denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Compactkraan kopen doe je bij Bouwma!

Wil je een compactkraan kopen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en vind de juiste compactkraan voor jouw project. Of je nu in je vrije tijd de tuin wilt verbouwen of voor je werk iedere dag met een kraan werkt, bij Bouwma zit je goed voor de beste compactkranen.

Naast compactkranen hebben wij nog veel meer diverse bouwmachines, zoals bouwliften, ladderliften en bouwkranen te koop. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze compactkranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Compactkranen van Vicario

Een van de meest bekende bouwkranen is toch wel de Vicario bouwkraan. Deze lichte bouwkraan werd in 1979 door Bouwma als eerste in Nederland geïntroduceerd. Dit zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. De Vicario bouwkranen zijn erg compact en daarom gemakkelijk te plaatsen in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Ideaal in bijvoorbeeld een stedelijk gebied.

Ontdek binnen ons diverse assortiment Vicario Bouwkranen als je overweegt een bouwkraan te kopen. Wil je meer details over het huren van bouwkranen, het huren van hijskranen of het huren van aanhangerkranen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat je de optimale Vicario Bouwkraan huurt die perfect bij jouw projectvereisten past.

Compacte elementenstelmachines

Andere compactkranen zijn de Warry Bok elementenstelmachines van Bouwma. De Warry Bok werd ruim 40 jaar geleden door Bouwma op de markt gebracht en vandaag de dag zijn ze niet meer weg te denken op de bouwplaats. Deze compactkranen nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Ideaal om bijvoorbeeld kalkzansteenblokken te tillen en te stellen. De Warry Bok is ondertussen een bekend begrip bij kalkzandsteenlijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen eigenlijk niet meer zonder deze compactkranen.

Goed om te weten: De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

De voordelen van compacte kranen

Compacte kranen zijn de ideale oplossing voor bouwprojecten met beperkte ruimte, en de voordelen ervan zijn duidelijk merkbaar. Dankzij hun wendbaarheid, multifunctionaliteit en kleine formaat zijn deze compactkranen perfect geschikt voor lastige, moeilijk bereikbare locaties. Of het nu gaat om de gerenommeerde Vicario compacte bouwkranen of de praktische Warry Bok elementenstelmachines van Bouwma, de compactheid van deze kranen maakt ze veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen efficiënt manoeuvreren op krappe bouwplaatsen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om de aanpassingsmogelijkheden van lichte en compacte Vicario bouwkranen in stedelijke omgevingen of de krachtige ondersteuning van Warry Bok elementenstelmachines bij het tillen en plaatsen van zware elementen en blokken, Bouwma biedt niet alleen kosteneffectieve oplossingen, maar ook uitstekende service. Van transport tot opbouw, trainingen, reparaties en keuringen, Bouwma staat garant voor een zorgeloze ervaring. Ontdek zelf de voordelen van compacte kranen en maak het jezelf zo makkelijk mogelijk met Bouwma.

Compactkraan kopen?

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines, zoals compactkranen. Naast de keuze tussen de diverse soorten, kun je er bij ons ook voor kiezen om de compactkraan te kopen. Wanneer je de compactkraan tijdelijk nodig hebt, is de compactkraan huur echt een uitkomst. Deze service kan voor jou kostenbesparend zijn! Bij Bouwma ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn per slot van rekening exclusief leverancier van Vicario bouwkranen én Warry Bok elementenstelmachines.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op nog veel meer. Ook het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen nemen wij graag voor je uit handen. Weet je nog niet zeker of een compactkraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze bouwliften: