Home Bouwmachines huren Tandheugelliften huren

Tandheugelliften huren

Wil jij een tandheugellift huren die je helpt bij het verticaal transport van bouwmaterialen en gereedschap op de bouwplaats? Zoek dan niet verder. Met de Warry tandheugelliften kan jij ieder project uitvoeren. Deze tandheugellift huur eenvoudig je bij Bouwma.

Bekijk onze huurfolder

4 resultaten gevonden

Door de compacte omvang wordt deze tandheugellift vaak gehuurd en ingezet op de bouwplaats. De tandheugel bouwlift wordt vaak gebruikt bij hoogbouw. Bouwma is de fabrikant van de bekende Warry Hoist tandheugellift. Naast een tandheugellift vind je bij Bouwma ook de Warry staaldraad bouwlift. Deze wordt vrijwel altijd ingezet bij laagbouw projecten.

Een tandheugellift huren doe je bij Bouwma

Een tandheugellift huren doe je natuurlijk bij Bouwma. Het verhuurprogramma van tandheugelliften heeft ons betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend gemaakt. Zit jij te dubben over de huur van een tandheugellift? De prijs is op aanvraag verkrijgbaar. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze klantenservice. Een tandheugellift huren doe je bij Bouwma! Ben je van plan om de tandheugellift voor een aanzienlijke lange te gebruiken, kijk dan ook eens bij de mogelijkheden om een tandheugellift te kopen.

Tandheugellift huren bij Bouwma

Wil je een tandheugellift huren voor een eenmalig project of voor langere tijd? Bij Bouwma ben je aan het juiste adres voor elke huurperiode. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan tandheugel bouwliften. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan wat ons de specialist op het gebied van allerlei bouwmachines heeft gemaakt.

Zo vind je bij ons niet alleen de tandheugellift en staaldraadlift maar ook elementenstelmachines en bouwkranen. Wat voor project jij ook hebt en hoelang dit project ook zal duren, bij Bouwma kun je altijd de juiste bouwmachine huren. Weet jij niet of je een tandheugellift moet huren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs zijn oplossingsgericht en denken graag met je mee!

Warry tandheugelliften huren

In 1948 maakte de hijslieren met touw en controllers met hijsmast ingeruild door de eerste Warry bouwlift. Deze bouwlift werd door Bouwma op de markt gebracht, waardoor ze erg vooruitstrevend waren. Vandaag de dag zijn de tandheugelliften niet meer weg te denken uit de branche. Ook heeft Bouwma stappen gemaakt en is het huidige model niet te vergelijken met het eerste model. De Warry tandheugel bouwliften zijn erg compact en worden daardoor ingezet op bouwplaatsen van hoogwerk projecten.

De Warry tandheugel bouwlift is de beste tandheugellift met een hoge kwaliteitsgraad. Dit maakt zorgt voor een betrouwbare werking. En er is meer, want doordat je direct bij de fabrikant van de Warry bouwlift huurt, kun je tandheugelliften tegen de beste prijs bij ons huren.

Tandheugelliften en Staaldraad bouwliften

Ben je op zoek naar een bouwlift voor een laagbouw project? Bij Bouwma huur je naast de tandheugelliften ook de staaldraad bouwlift. Een staaldraad bouwlift wordt veel gebruikt bij laagbouw, terwijl een tandheugellift vaker wordt ingezet bij hoogbouw.

Bij Bouwma heb je de keuze uit vier verschillende tandheugelliften. Alle Warry staaldraad- en tandheugel bouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met een hefvermogen van 200 tot 400 kg en met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijving. Als het gaat om veiligheid en kwaliteit, dan maken we bij Bouwma nooit compromissen. Dit maakt het dat onze tandheugel bouwliften een lange levensduur hebben. Bekijk snel ons assortiment voor de verschillende tandheugelliften.

Service van Bouwma

Wanneer jij een tandheugel bouwlift wilt huren, ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Heb je vragen over het huren van tandheugelliften voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en onze adviseurs laten het pas los als jij tevreden bent.

Bij de huur van een tandheugellift verzorgen wij de opbouw, snelle montage, trainingen, reparatie, keuring en het transport. Wil je nog meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@bouwma.nl of bel ons op 0251-229208. We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze tandheugelliften: