Home Bouwmachines huren Elementenstelmachines huren

Elementenstelmachines huren

Ben je op zoek naar een machine die jullie tijdens een project verlost van zwaar tilwerk? Dan is de elementenstelmachine precies wat je zoekt. Door het huren van een elementenstelmachine, worden de bouwvlakken eenvoudig verplaatst. Zo voorkom je rugklachten bij de metselaars en worden bouwprojecten met een groter gemak uitgevoerd.

Bekijk onze huurfolder

7 resultaten gevonden

Elementenstelmachines bij Bouwma

In de bouw wordt veel gebruik gemaakt van zware elementen, daarom is het dan ook noodzakelijk om te werken met een elementenstelmachine. De elementenstelmachine tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op.

Bouwma is fabrikant van de bekende Warrybok. De Warrybok, is een speciaal ontwikkelde elementenstelmachine die door de jaren heen veel is ontwikkeld, daarom kunnen wij je garanderen de beste kwaliteit. Zijn jullie echter meer gespecialiseerd in andere uitvoeringen binnen de bouw, maar hebben jullie eenmalig te maken met het verheffen van zware elementen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Bij Bouwma huur je namelijk eenvoudig verschillende soorten elementenstelmachines.

Wat is een elementenstelmachine?

Een elementenstelmachine is een bouwmachine die het makkelijker maakt om zware materialen, zoals kalkzandsteen blokken en elementen, van A naar B te verplaatsen. Door het gebruik van zwaardere elementen in de bouw, is de noodzaak ontstaan om een elementenstelmachine met groot hefvermogen te ontwikkelen.

Bij Bouwma vind je elementenstelmachines met een hoge capaciteit, elektromotoren, verzwaarde giek en een verzwaard onderstel en draaikrans voor meer balans. Met de elemenentenstelmachines van Bouwma wordt het makkelijker zware elementen te verplaatsen. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de gezondheid van de medewerkers.

De Warrybok elementenstelmachine

De Warrybok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen van de bouw medewerkers. Met deze bouwmachines kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en -blokken tillen en stellen. Bouwma ontwikkelde de Warrybok al meer dan 40 jaar geleden. De Warrybok is dan ook één van de meest gebruikte kalkzandsteen blokken- en elementenstelmachines in Nederland.

Van model WB1 tot aan het nieuwste model WB7GK2; de afgelopen jaren zijn er al ruim 5000 Warrybok machines ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de naam ‘Warrybok’ elementenstelmachine, een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Vandaag de dag is de Warrybok elementenstelmachine nog steeds razend populair. De Warrybok elementenstelmachine is gebouwd in overeenstemming met machinerichtlijn 2006/42 EG. Een Warrybok elementenstelmachine kopen? Dit doe je natuurlijk bij Bouwma.

Verschillende soorten elementenstelmachines huren

Naast onze Warrybok hebben we een aantal andere machines in ons assortiment die je kunt huren voor het dragen en verplaatsen van zware elementen. Zo huur je bij ons verschillende soorten klemtangen. Deze worden meestal gebruikt in combinatie met de elementenstelmachine. De klemtang wordt gebruikt voor het hijsen van van zware kalkzandsteen-elementen.

Ook hebben we verschillende steenzaagmachines die je kunt huren en beschikken we daarnaast over de Dust-Best knipper. Met deze machines ben je in staat om met gemak de zware elementen te bewerken.

Bouwmachines huren bij Bouwma

Bij Bouwma begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe elementenstelmachine een grote investering is. Daarom bieden we ook een verhuurprogramma aan voor onze elementenstelmachines. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Wij zijn exclusief Warrybok leverancier en daarom ben je, bij het huren van een elementenstelmachine, verzekerd van de beste prijs. Wil je de bouwmachines het liefst huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar.

Elementenstelmachine kopen

Bij Bouwma kun je naast het huren van elementenstelmachines, ook machines bij ons kopen. Als je er voor kiest een elementenstelmachine te kopen, ben je bij Bouwma gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dit komt omdat je de elementenstelmachine direct bij de fabrikant van de Warrybok koopt. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je de beste elementenstelmachine ook nog eens koopt voor de scherpste prijs.

Bouwmachines van Bouwma

Naast het huren van de beste elementenstelmachines, kun je bij Bouwma ook terecht voor overige bouwmachines. Wanneer je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring brengen we regelmatig innovatie oplossingen op de markt.

Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import- en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouw kan vinden.

Service van Bouwma

Wil jij een elementenstelmachine huren? Bij ons vind je een elementenstelmachine voor al jouw til- en liftwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze elementenstelmachines of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je!

Een elementenstelmachine huur je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een elementenstelmachine of heb je nog andere vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over het huren van onze elementenstelmachines: