Home Bouwmachines huren Materiaallift huren

Materiaallift huren

Wil jij een materiaallift huren waarmee jij jouw materialen verticaal kunt transporteren? Dan ben je Bouwma aan het juiste adres. Bij ons huur je voor ieder soort project de juiste materiaallift. Onze materiaalliften hebben een compacte omvang waardoor ze makkelijk in te zetten zijn op de bouwplaats.

Bekijk onze huurfolder

6 resultaten gevonden

Bouwma is niet alleen verhuurder van de bekende Warry materiaallift, maar ook nog eens fabrikant. Op deze manier ben je gegarandeerd van de beste prijs én kwaliteit. Deze materiaallift kun je huren bij het verticaal transporteren van zware materialen, zoals machines en gereedschappen. Wil jij een materiaallift huren? Bekijk dan ons aanbod.

Materiaallift huren?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over het huren van een materiaallift? Bij Bouwma kun je zowel materiaalliften huren als kopen. De materiaalliften zijn doordat je ze kunt huren beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend. Bouwma is fabrikant en producent van de materiaallift waardoor we de scherpste prijs kunnen bieden. Het maakt niet uit welk type materiaallift je huurt, met de materiaalliften van Bouwma is de klus zo geklaard!

Materiaallift huren doe je bij Bouwma!

Wil jij een materiaallift van Bouwma huren? Dan kun je kiezen uit een brede range aan producten voor de bouwplaats. Onze jaren ervaring zorgt ervoor dat we specialist zijn op het gebied van bouwmachines en bouwkranen. Zo bieden wij voor ieder project een passende oplossing. Heb je vragen over het huren van een materiaallift of over onze service?

Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag! Daarnaast denken we graag met je mee voor de juiste oplossing voor jouw project. Toch op zoek naar andere bouwmachines, zoals een bouwkraan of elementenstelmachine? Ook dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres! Wij verzorgen het transport, de snelle levering, opbouw, montage, trainingen, reparaties, keuring, onderhoud en service voor je.

De Warry materiaallift

Bouwma bracht in 1948 de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. De hijslieren met touw en controllers met hijsmast maakte plaats voor de Warry materiaallift. Dit innovatieve product zorgde ervoor dat Bouwma een vooruitstrevend bedrijf in de bouwindustrie werd.

De eerste materiaallift is, door alle ontwikkelingen en eisen van de afnemers, niet meer te vergelijken met de nieuwe modellen. Hierdoor huur je nu bij Bouwma een vooruitstrevend en innovatieve materiaallift. Het heeft een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare veilige werking en doelmatige toepassing voor een scherpe prijsstellingen. Naast het huren van de Warry materiaallift, kun je er ook een materiaallift kopen. Handig als je de materiaallift veelvuldig wilt gebruiken.

Een tandheugel bouwlift of staaldraad materiaallift huren?

Wanneer je een materiaallift huurt bij Bouwma, heb je de keuze tussen twee soorten liften; een staaldraadlift en tandheugellift. Een tandheugellift wordt vaak gehuurd bij hoogbouwprojecten. Dit terwijl de staaldraad lift vaker wordt gehuurd voor laagbouwprojecten. De Warry staaldraad- en tandheugel materiaallift hebben een hoog kwaliteitsniveau, is uitermate geschikt voor verticaal transport en uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE.

Wij verhuren vier verschillende tandheugelliften en drie verschillende staaldraad liften. Hierdoor huur je bij ons altijd een geschikte materiaallift voor jouw project. Door de kwaliteit van de materiaalliften van Bouwma, waarborgen wij een hoge veiligheid. Zodat dat je optimaal de materiaallift kunt huren. Last van een storing? Dan kun je de storing melden bij een van onze specialisten. We zullen ervoor zorgen dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast helpen we je graag met de onderhoud en service van de goederenlift.

Service van Bouwma

Een materiaallift huren doe je bij Bouwma. Heb jij een passende materiaallift gevonden voor jouw project? Dan kun je gemakkelijk online een offerte aanvragen. Heb je nog vragen over het huren van een materiaallift? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze specialisten staan je graag te woord, ook wanneer jij nog niet weet welke materiaallift jij wilt huren.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze materiaalliften: