Home Bouwmachines huren

Bouwmachines huren

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij een bouwlift, elementenstelmachine of snelopbouwkraan kunt huren? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bij ons huur je rechtstreeks bij de fabrikant van de Warry staaldraad- en tandheugelliften, Warry Bokken- en elementenstelmachines en importeur van de Vicario 10 tonmeter snelopbouwkranen.

Bekijk onze huurfolder

3 resultaten gevonden

Dit geeft je absolute zekerheid voor de beste kwaliteit tegen de meest scherpe prijs! Een bouwmachine huren doe je natuurlijk bij Bouwma! Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over.

Waarom een bouwmachine huren bij Bouwma?

Bouwma is al 80 jaar gespecialiseerd in de productie en import van hefwerktuigen voor de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Om beter, veiliger, innovatiever, betrouwbaarder en kostenbesparend te zijn, kun je bij Bouwma bouwmachines huren. Bouwliften, goederen- en personenliften, 10 tonmeter snelopbouwkranen, blokken- en elementenstelmachines en toebehoren vragen om veilig gebruik en goed advies. Wat voor project je ook hebt, je kunt bij Bouwma een bouwmachine huren. Wij hebben altijd de passende oplossing in huis! Bouwma maakt werken op hoogte makkelijker en veiliger! Wil jij ook veilig werken op hoogte? Met de bouwmachineverhuur van Bouwma is het allemaal mogelijk!

Bouwlift huren

Ben jij op zoek naar een bouwlift die je helpt bij het verticaal transport van machines en gereedschappen? Dan zit je met de bouwlift van Bouwma altijd goed! Bij ons kun je bouwliften huren. De bouwlift wordt door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaats. De bekende Warry bouwlift is ontworpen en op de markt gezet door Bouwma. De Warry bouwlift is uitgevoerd in twee soorten bouwliften, namelijk de staaldraad bouwlift en tandheugel bouwlift. Een bouwmachine huren waarmee jij veilig kunt werken op hoogte? Huur dan een bouwlift van Bouwma!

Bouwkraan huren

Veilig werken en bouwen aan hoge gebouwen doe je natuurlijk met een bouwkraan. Bouwkranen worden gebruikt voor het verticaal transport van bouwproducten. Bouwma zette in 1982 de Vicario bouwkraan op de markt. Deze bouwkraan onderscheidt zich in capaciteit, kwaliteit, duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid ten opzichte van andere bouwkranen. Daarnaast zijn de bouwkranen van Bouwma binnen enkele minuten op te bouwen en neer te strijken. Wil jij een bouwmachine huren, zoals een bouwkraan? Bekijk dan welke bouwkranen mogelijk zijn voor verhuur of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Bouwma is de juiste partner bij bouwkranen huren.

Elementenstelmachine huren

Kun jij ook wel een extra handje gebruiken met het zware tilwerk van bouwblokken? Dan zit je met de elementenstelmachines van Bouwma goed. Het gebruik van zware elementen in de bouw heeft het bijna noodzakelijk gemaakt om te werken met een elementenstelmachine. Door een groot hefvermogen tilt een elementenstelmachine gemakkelijk de zwaarste funderingen met kalkzandsteen elementen. Bouwma heeft de bekende Warry Bok ontwikkeld. Met de Warry Bok ben je verzekerd van een langdurige kwaliteit, hanteerbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. En dat ook nog eens tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding.

Verhuurvoorwaarden

Wil jij een bouwmachine huren? Wij zorgen voor duidelijkheid en garanderen onze kwaliteit door de volgende afspraken met je te maken:

  • Nationale Nederlanden verzekering is voor rekening van huurder.
  • De huurder heeft een eigen risico bij diefstal of schade tijdens de verhuurperiode.
  • De gehuurde machine dient in dezelfde staat en omvang terug te komen, zoals deze aan de huurder is uitgegeven.
  • Als een machine niet schoon wordt teruggebracht worden de schoonmaakkosten aan de huurder doorbelast.
  • Verhuurtarieven zijn exclusief transportkosten.
  • Schade of manco: De huurder is te allen tijde verantwoordelijk voor de materialen als deze zijn afgeleverd of in gebruik zijn. Eventuele schade zal verhaalt worden op de huurder.
  • Voor de reparatie van huurmaterialen berekenen wij de benodigde materialen plus de geleverde arbeid. Indien er materialen in zijn geheel ontbreken of onherstelbaar beschadigd zijn, rekenen wij de nieuwwaarde van dit product.

Wanneer je een machine huurt zijn de BMWT Algemene Verhuurvoorwaarden en Nationale Nederlanden Verzekeringscertificaat van toepassing.

Contact met Bouwma

Als je een bouwmachine wilt huren, ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij zijn leverancier en producent van onze bouwmachines waardoor je bij ons zeker kan zijn voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij Bouwma vind je de perfecte bouwmachine voor jouw project. Met de bouwmachine verhuur  van Bouwma wordt het voor iedereen mogelijk om een bouwmachine te huren!

Wil je toch een bouwmachine aanschaffen? Naast het huren van bouwmachines kun je bij Bouwma ook bouwmachines kopen. Heb jij een vraag over het verhuur bouwmachines van Bouwma, over het verhuurprogramma of een van onze bouwmachines? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 0251-229208 of een mailtje sturen naar info@bouwma.nl. Wij helpen je graag met al jouw vragen en staan altijd voor je klaar voor advies! Een bouwmachine huren? Bouwma is de juiste keuze!