Home Reparatieservice

Reparatieservice

Bij Bouwma begrijpen we het cruciale belang van snelle en betrouwbare reparaties voor bouwmachines. Wij verzorgen het transport, de trainingen, montage, en opbouw, en nemen alle verantwoordelijkheden als het gaat om reparaties. Onze reparatieservice is exclusief beschikbaar voor klanten die bouwmachines huren, leasen of kopen bij Bouwma (of via een van onze dealers). Na een grondige inspectie of jaarlijkse keuring staat ons gespecialiseerde reparatie team paraat om defecten snel en efficiënt te verhelpen.

Specialisten in het repareren van bouwmachines

Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse bouwmachines, waaronder bouwkranen, elementenstelmachines of bouwliften. Of het nu gaat om elektronische storingen, mechanische problemen of andere technische complicaties, ons team staat klaar om de nodige reparaties snel en efficiënt uit te voeren.

Onderhoudservice
Bouwvak

Snel ter plaatse bij noodreparaties

Bij een defect aan jouw bouwmachines zijn onze gespecialiseerde reparatie teams binnen een mum van tijd ter plaatse. In de bouwsector is tijd van essentieel belang en wij begrijpen de urgentie van een snelle oplossing. Onze technici voeren gedetailleerde diagnoses uit om de oorzaak van het probleem bij de bouwmachines vast te stellen en communiceren helder over de vereiste reparaties en geschatte tijdlijnen.

Naast het oplossen van defecten geven wij graag proactief advies om toekomstige problemen te voorkomen. We delen graag onze deskundigheid over het onderhouden van de bouwmachines en mogelijke verbeteringen om de duurzaamheid van jouw bouwmachines te versterken.

Reparatieservice in overeenstemming met voorschriften en normen

Bij Bouwma gaan we verder dan alleen reparaties. We zetten veiligheid op de eerste plaats. Onze reparatieservice voldoet aan alle geldende voorschriften en normen, inclusief ARBO-voorschriften en machinerichtlijnen. We nemen de veiligheid van zowel de machines als het personeel serieus, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Contact met Bouwma over reparatieservice bouwmachines

Heb je behoefte aan meer informatie over onze reparatieservice of wil je advies over het herstel van jouw bouwmachines? Neem gerust contact met ons op. Onze toegewijde adviseurs staan paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie om ervoor te zorgen dat jouw bouwmachines snel en effectief worden gerepareerd.

Vraag informatie aan

Neem contact met ons op en we reageren binnen 24 uur op je vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel Bouwma voor een leaseplan