• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

10 ton/meter kraan

Bij Bouwma vind je een ruim assortiment aan Vicario bouwkranen. Zo vind je bij ons ook de 10 ton/meter kraan. Deze torenkranen gebruik je voor allerlei hijswerkzaamheden en zet je in op vele bouwplaatsen. Het voordeel van een 10 ton/meter kraan is dat je voor het besturen van deze kraan geen hijsbewijs nodig hebt. De 10 ton/meter kraan is een compacte torenkraan waardoor je deze makkelijk vervoert. Bekijk de 10 ton/meter kraan van Bouwma en beslis of dit de juiste hijskraan is voor jouw project!

Meer weten over onze 10 ton/meter kranen?

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze 10 ton/meter kranen of een van onze andere bouwmachines? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

10 ton/meter kraan te koop

Omdat we bij Bouwma willen dat iedereen de kans moet krijgen om met een 10 ton/meter kraan te werken bieden wij naast de verkoop van deze kraan ook een verhuurprogramma aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat je bij Bouwma kostenbesparend een 10 tonmeter bouwkraan kunt huren. Wij zijn exclusieve leverancier van de Vicario bouwkranen en daarom ben je bij ons verzekerd van de beste prijs! Wil jij een 10 ton/meter bouwkraan huren of kopen? Een offerte aanvragen kan bij ons altijd vrijblijvend.

10 ton/meter kraan kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons koop je niet alleen de beste 10 ton/meter kranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparaties en keuringen voor je! Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!

Toch op zoek naar een andere bouwmachine die jou helpt tijdens jouw project? Bekijk dan onze bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze bouwmachines? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vicario 10 ton/meter kraan van Bouwma

In 1979 introduceerde Bouwma als eerste de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. En vandaag de dag zorgen onze innovatieve bouwkranen voor nog betere capaciteit en prestaties. Zo zijn onze Vicario 10 ton/meter snelbouwkranen ongeëvenaard in betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om de 10 ton/meter kraan te besturen is geen hijsbewijs vereist.

Vicario heeft met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 ton/meter klasse, een complete range elektrische hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen hebben een vlucht van maximaal 27 meter en een hefvermogen van maximaal 650 kilogram op de punt.

De 10 ton/meter kraan kan worden ingezet voor verschillende projecten. Zo zet je de 10 ton/meter kraan in voor woningbouw projecten, zoals nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Maar de 10 ton/meter kraan is ook makkelijk in te zetten voor betonbouw, renovatie, hallenbouw, utiliteitsbouw, houtskeletbouw, staalbouw en industrie. Zo zet je hem makkelijk in voor de montage van zonnepanelen en glasdaken, maar kun je de 10 ton meter kraan ook gebruiken voor de montage van stalen opslagtanks en het hijsen van lichte staalconstructies.

Vicario snelopbouwkranen

De Vicario 10 ton/meter kraan is uitgevoerd met hydraulische stempels. De 10 ton/meter kraan is binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Vandaar dat de Vicario 10 ton/meter kraan ook wel snelbouwkraan genoemd wordt. Doordat het wielstel aan het basic chassis is gemonteerd, is het transport zelfs op de meest krappe plaatsen mogelijk. Deze mobiele torenkraan is veel wendbaarder dan een vaste torenkraan.

Werken met een 10 ton meter kraan mag zonder hijsbewijs, wel raden wij het aan om een certificaat veilig werken met een 10 ton meter kraan te halen. Het is eigenlijk hetzelfde als met werken met de heftruck of werken met de reachtruck; je mag en kan het besturen zonder een certificaat, maar door een opleiding veilig werken met 10 ton meter kraan te doen is je eigen en de veiligheid van jouw collega’s meer gegarandeerd.

FAQ

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze 10 ton meter kranen:

  • Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons koop of huur je niet alleen de beste 10 ton/meter kranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparaties en keuringen voor je! Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!
  • Omdat we bij Bouwma willen dat iedereen de kans moet krijgen om met een 10 ton/meter kraan te werken bieden wij naast de verkoop van deze kraan ook een verhuurprogramma aan. Dit heeft ervoor gezorgd dat je bij Bouwma kostenbesparend een 10 tonmeter bouwkraan kunt huren. Wij zijn exclusieve leverancier van de Vicario bouwkranen en daarom ben je bij ons verzekerd van de beste prijs! Wil jij een 10 ton/meter bouwkraan huren of kopen? Een offerte aanvragen kan bij ons altijd vrijblijvend.
  • In 1979 introduceerde Bouwma als eerste de lichte bouwkraan, voor gebruik zonder hijsbewijs, in Nederland. En vandaag de dag zorgen onze innovatieve bouwkranen voor nog betere capaciteit en prestaties. Zo zijn onze Vicario 10 ton/meter snelbouwkranen ongeëvenaard in betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Om de 10 ton/meter kraan te besturen is geen hijsbewijs vereist.Vicario heeft met 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland en alle in de 10 ton/meter klasse, een complete range elektrische hydraulische snelopbouwkranen. Deze bouwkranen hebben een vlucht van maximaal 27 meter en een hefvermogen van maximaal 650 kilogram op de punt.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.