Home Bouwkraan toebehoren

Bouwkraan toebehoren

Om jouw project te kunnen verwezenlijken, heb je de juiste bouwkraan toebehoren nodig om je bouwmaterialen te verplaatsen. Bij Bouwma hebben wij hiervoor de juiste toebehoren, die we ook nog eens voor de beste prijs verkopen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk snel verder.

Bouwkraan toebehoren Puinbak
9 resultaten gevonden

Bouwkraan toebehoren van Bouwma

Om op de bouwplaats zo goed mogelijk bouwmaterialen van A naar B te kunnen verplaatsen, heb je naast een bouwkraan ook de juiste toebehoren nodig. Bij Bouwma hebben wij verschillende toebehoren die je aan je bouwkraan kunt bevestigen. Zo kun je de ene dag betonstorten en op de andere dag pallets hijsen met onze pallethaak. Bij het kopen van bouwkranen, huren van bouwkranen of huren van hijskranen plus toebehoren van Bouwma, kun jij elk project vakkundig uitvoeren.

Aanbod bouwkraan toebehoren

Bij Bouwma hebben wij verschillende toebehoren voor jouw bouwkraan. Onze betonstortkubel (ook wel kubel genoemd) van 300 liter is een stalen bak waarmee je op professionele wijze de uitstroom van beton kan regulieren. Dan hebben we ook de hydraulische dakplatenklem, deze is geschikt voor het hijsen van dakplaten tot wel 400 kilogram. Door het hydraulische systeem kan er een permanente klemkracht worden gewaarborgd.

Bouwmachines van Bouwma

Naast het kopen van de beste toebehoren, kun je bij Bouwma ook terecht de beste bouwmachines. Wanneer je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan.

Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import- en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouw kan vinden.

Over Bouwma

Bouwma Bouwmachines BV, gestart in 1940 als “Algemene Machine- & Motorenhandel Bouwma” is al vele jaren een vooraanstaand fabrikant en importeur van machines en materieel voor de bouwnijverheid (B&U).

Als een der eersten bracht Bouwma in 1948 de Warry Bouwlift op de Nederlandse markt. Ook was Bouwma de uitvinder van de Warry blokkenstelmachine en introduceerde Bouwma in 1979 als eerste de lichte bouwkraan voor gebruik zonder hijsbewijs.

Service van Bouwma

Wil jij bouwkraan toebehoren kopen om je project soepel te laten verlopen? Dan vind je bij Bouwma wat je zoekt. Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor de toebehoren die bij jou passen. Neem een kijkje door ons aanbod en je vindt gegarandeerd wat je zoekt.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze bouwkraan toebehoren? Of ben je benieuwd wat wij voor toebehoren wij allemaal hebben? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. Onze specialisten zitten klaar om je te helpen.