Home Elementenstelmachines

Elementenstelmachines

Ben je op zoek naar een machine die metselaars verlost van zwaar tilwerk? Dan is de elementenstelmachine wat je zoekt. Door het kopen van een elementenstelmachine, worden de bouwvlakken verplaatst. Zo voorkom je rugklachten bij de metselaars.

Elementenstelmachines WB7GK2
7 resultaten gevonden

Op de bouw wordt gebruik gemaakt van heel veel zware elementen, daarom is het absoluut noodzakelijk om te werken met een elementenstelmachine. De elementenstelmachine tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste kalkzandsteen elementen op.

Bouwma is fabrikant van de bekende Warrybok. De Warrybok, is een speciaal ontwikkelde elementenstelmachine die door de jaren heen veel is ontwikkeld, daarom kunnen wij je garanderen de beste kwaliteit.

De Warrybok elementenstelmachine

De Warrybok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen van de bouw medewerkers. Met deze bouwmachines kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en -blokken tillen en stellen. Bouwma ontwikkelde de Warrybok al meer dan 40 jaar geleden. De Warrybok is dan ook één van de meest gebruikte kalkzandsteen blokken- en elementenstelmachines in Nederland.

Van model WB1 tot aan het nieuwste model WB7GK2; de afgelopen jaren zijn er al ruim 5000 Warrybok machines ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de naam ‘Warrybok’ elementenstelmachine, een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Vandaag de dag is de Warrybok elementenstelmachine nog steeds razend populair. De Warrybok elementenstelmachine is gebouwd in overeenstemming met machinerichtlijn 2006/42 EG. Een Warrybok elementenstelmachine kopen? Dit doe je natuurlijk bij Bouwma.

Wat is een elementenstelmachine?

Een elementenstelmachine is een bouwmachine die het makkelijker maakt om zware materialen, zoals kalkzandsteen blokken en elementen, van A naar B te verplaatsen. Door het gebruik van zwaardere elementen in de bouw, is de noodzaak ontstaan om een elementenstelmachine met groot hefvermogen te ontwikkelen.

Bij Bouwma vind je elementenstelmachines met een hoge capaciteit, elektromotoren, verzwaarde giek en een verzwaard onderstel en draaikrans voor meer balans. Met de elemenentenstelmachines van Bouwma wordt het makkelijker zware elementen te verplaatsen. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de gezondheid van de medewerkers.

Elementenstelmachine kopen

Bij Bouwma kun je terecht bij het kopen van elementenstelmachine. Als je er voor kiest een elementenstelmachine te kopen, ben je bij Bouwma gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dit komt omdat je de elementenstelmachine direct bij de fabrikant van de Warrybok koopt. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je de beste elementenstelmachine ook nog eens koopt voor de scherpste prijs.

Met de aanschaf van een elementenstelmachine wordt het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken makkelijker en gaat het sneller. Dat wil jij toch ook? Koop daarom een elementenstelmachine bij Bouwma.

Bouwmachines van Bouwma

Naast het kopen van de beste elementenstelmachines, kun je bij Bouwma ook terecht de beste bouwmachines. Wanneer je op zoek bent naar een goede bouwlift of bouwkraan, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring dragen we steeds nieuwe innovatieve producten aan.

Al onze producten zijn op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. Onze complete lijnen van eigen-, import- en handelsproducten zorgen ervoor dat je bij ons een totaalpakket aan machines en materiaal voor de bouw kan vinden.

Service van Bouwma

Wil jij een elementenstelmachine kopen? Bij ons vind je een elementenstelmachine voor al jouw til- en liftwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een elementenstelmachine koop je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een elementenstelmachine of heb je nog andere vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze elementenstelmachines: