Home Bouwliften Kanaalliften

Kanaalliften

Als je op zoek bent naar een kanaallift, dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod kanaalliften. Een kanaallift is geschikt wanneer je verschillende materialen naar het dak of plafond wilt hijsen. Ben jij op zoek naar een lift die je helpt bij het verticaal verplaatsen van materialen? Kies dan voor een kanaallift van Bouwma.

4 resultaten gevonden

Meer weten over de kanaalliften van Bouwma?

Een kanaallift is ideaal als je materialen verticaal wilt verplaatsen naar een hoogte, zoals het dak of een tweede verdieping. Door de kleine afmeting van een kanaallift, is deze lift ideaal voor het plaatsen van zware lasten in kleine ruimtes. De lift zorgt ervoor dat de materialen makkelijk naar boven worden gebracht en dit scheelt veel til- en draagwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het heffen van luchtkanalen, onderdelen en stalen balken.

Bouwma zette als eerste Nederlandse bedrijf de kanaallift, ook wel magazijnlift, op de markt. In 1948 bracht Bouwma de Warry lift op de markt. Door dit exemplaar te introduceren, veranderde de Nederlandse bouwindustrie. De hijwielen met touw en controllers met hijsmast werden ingeruild met de komst van de Warry lift. Dit maakte Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven.

Kanaallift kopen?

Als je nog niet zeker weet of je een kanaallift wilt kopen, omdat je niet zeker weet of het de juiste inverstering is in jouw bedrijf, of als je de kanaallift maar voor één project nodig hebt, kun je hem ook huren. Dit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan de koop van een product waarin je te veel moet investeren. Bij Bouwma kun je een kanaallift kopen en huren. Het verhuurprogramma wat we aanbieden heeft ons beter, betrouwbaarder, kostenbesparend en veiliger gemaakt.

Service van Bouwma

Wil jij een kanaallift huren? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij zijn leverancier en producent van onze bouwmachines waardoor je bij ons zeker kan zijn voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Bij Bouwma vind je de bouwmachine die je helpt bij je klus. Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan en bouw snel aan jouw project. Met de bouwmachineverhuur van Bouwma wordt het voor iedereen mogelijk om een bouwmachine te huren! Ontdek ook onze bouwkranen en elementenstelmachines.

Wil je een kanaallift aanschaffen? Naast het huren van kanaalliften kun je bij Bouwma ook kanaalliften kopen. Heb jij een vraag over de kanaalliften van Bouwma, een van onze bouwmachines of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 0251-229208 of een mailtje sturen naar info@bouwma.nl. Wij helpen je graag met al jouw vragen en staan altijd voor je klaar met advies!