Home Bouwmachines huren Hijskraan huren

Hijskraan huren

Heb jij een bouwproject waarbij veel materialen gehesen moeten worden? Dat begrijpen wij bij Bouwma als geen ander. Daarom kun je bij ons verschillende hijskranen huren voor jouw project. De hijskranen van Bouwma kunnen worden gebruikt bij vrijwel ieder bouwproject. De hijskraan wordt gehuurd om het takelen van bouwproducten te verlichten.

Bekijk onze huurfolder

2 resultaten gevonden

Eén van de meest gebruikte hijskranen, en een favoriet als het gaat om het huren van een hijskraan, is de Vicario bouwkraan. Bouwma introduceerde deze hijskraan in 1982 in Nederland. De hijskranen van Vicario maken onderscheid in capaciteit, duurzaamheid, kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Meer weten over het huren van hijskranen bij Bouwma? Kijk dan snel verder.

Hijskranen huren voor elk project

Bij Bouwma kun je hijskranen huren voor ieder soort bouwproject. Of je nu veel aan complexe projecten werkt of voor een hoogbouwproject een hijskraan nodig hebt. Voor ieder soort project huur je bij Bouwma gemakkelijk een hijskraan. Zo hebben de kranen verschillende vluchtmeters en een ander hefvermogen. Het aantal vluchtmeters geeft aan hoe ver de kraan kan reiken. Een kraan met meerdere vluchtmeters kan materialen en machines verder verplaatsen.

Daarnaast kun je kiezen uit hijskranen met verschillende hefvermogens. Het hefvermogen van een hijskraan geeft aan hoeveel kilo een hijskraan kan tillen. Je kunt bij ons een hijskraan huren met een maximaal hefvermogen van 2200 kg, maar je kunt ook bij ons terecht voor een hijskraan die maximaal 350 kg kan tillen. Bekijk ons aanbod voor het huren van onze verschillende soorten hijskranen en huur een hijskraan die bij jouw project past. Toch liever een hijskraan kopen in plaats van huren? Ook dat kan bij Bouwma.

Aanbod hijskranen huren bij Bouwma

Door innovatieve ontwikkelingen huur je bij Bouwma hijskranen met de hoogste kwaliteit in capaciteit en prestatie. Kies ervoor om een hijskraan te huren die ongeëvenaard is in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wanneer je een 10 tonmeter hijskraan huurt, heb je geen hijsbewijs nodig.

Bij Bouwma huur je hijskranen van het bekende Italiaanse merk Vicario. Vicario heeft een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland werden ontwikkeld. De hijskranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt. Huur de juiste hijskraan voor jou en zorg ervoor dat je veilig en efficiënt te werk gaat.

Doordat de hijskranen van Vicario zijn uitgevoerd met hydraulische stempel, zijn ze binnen enkele minuten op te bouwen. Hierdoor krijgt deze type kraan ook wel de naam ‘snelopbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel aan het basis chassis is gemonteerd is en niet in de mast. Hierdoor zijn de hijskranen van Vicario super mobiel. Het huren van een hijskraan bij Bouwma zorgt er niet alleen voor dat je efficiënt te werk gaat, maar zorgt ook voor een veilige werkomgeving.

Hijskraan huren bij Bouwma

Kwaliteit en veiligheid staat bij Bouwma altijd op nummer 1! Dat zie je terug in onze producten en service. Naast dat we oplossingsgericht zijn, bieden wij een verhuurprogramma aan. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze hijskranen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn.

Omdat wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier zijn, ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een hijskraan huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een kraan huren, brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoef je geen hele investering te doen, maar kun je de hijskraan wel voor ieder project gebruiken. Ben je benieuwd welke machines je nog meer kan gebruiken voor je project? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Service van Bouwma

Wil jij een bepaald type hijskraan huren of ben je op zoek naar een specifiek aantal meter hoge hijskraan? Neem contact op met onze adviseurs. Dit kun je doen door te bellen naar 0251-229208 of te mailen naar info@bouwma.nl. Zij vertellen je via mail of telefonisch graag meer over onze hijskranen, het huren ervan en kijken graag samen met jou naar de meest geschikte hijskraan.

Dus ook als je meer vragen hebt ter betrekking tot het huren van hijskranen van Bouwma, raden wij aan contact op te nemen. Wij hebben een uitgebreid aanbod hijskranen en toebehoren, hier zit vast iets tussen voor jouw project. Daarnaast verzorgen ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je wanneer je een hijskraan huurt bij Bouwma. We hebben verstand van zaken en denken daarom graag met je mee. We laten het pas los als jij tevreden bent! De juiste kraan huur je bij Bouwma.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze hijskranen: