• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Hijskraan huren

Hijskranen kunnen worden gebruikt bij de bouw van vrijwel ieder project. De hijskraan wordt gehuurd om het takelen van bouwproducten te verlichten. Eén van de meest gehoorde hijskranen is de Vicario bouwkraan. Bouwma introduceerde deze hijskraan in 1982 in Nederland. De hijskranen van Vicario maken onderscheid in capaciteit, duurzaamheid, kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Wil jij deze hijskraan huren? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Bouwma is exclusief importeur van de Vicario hijskraan, waardoor we jou altijd de beste prijs bieden. 

Wil je meer informatie over het huren van onze hijskranen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hieronder onze diverse hijskranen. Wanneer je meer informatie wenst, kun je gerust bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. De adviseurs van Bouwma denken altijd graag met je mee. Wij laten het pas los als jij tevreden bent!

Verschillende soorten hijskranen huren

Bij Bouwma huur je hijskranen voor ieder soort project. Of je nu veel aan complexe projecten werkt of voor een hoogbouwproject een hijskraan nodig hebt. Voor ieder soort project huur je bij ons een hijskraan. Zo hebben de kranen verschillende vluchtmeters en een ander hefvermogen. Het aantal vluchtmeters geeft aan hoe ver de kraan kan reiken. Een kraan met meerdere vluchtmeters kan materialen en machines verder verplaatsen. 

Daarnaast kun je kiezen uit hijskranen met verschillende hefvermogens. Het hefvermogen van een hijskraan geeft aan hoeveel kilo een hijskraan kan tillen. Je kunt bij ons een hijskraan huren met een maximaal hefvermogen van 2200 kg, maar je kunt ook bij ons terecht voor een hijskraan die maximaal 350 kg kan tillen. Bekijk ons aanbod voor onze verschillende soorten hijskranen en huur een hijskraan die bij je project past.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hijskraan huren bij Bouwma

Door innovatieve ontwikkelingen huur je bij Bouwma hijskranen met de hoogste kwaliteit in capaciteit en prestatie. Kies voor een hijskraan die ongeëvenaard is in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wanneer je een 10 tonmeter hijskraan huurt, heb je geen hijsbewijs nodig. 

Bij Bouwma huur je hijskranen van het bekende Italiaanse merk Vicario. Vicario heeft een complete range elektrisch hydraulische snelopbouwkranen. Het aanbod bestaat uit 24 types, waarvan 5 speciaal voor Nederland werden ontwikkeld. De hijskranen in Nederlandse uitvoering hebben een vlucht van max. 27 meter en een hefvermogen van max. 650 kg op de punt. Huur de juiste hijskraan voor jou en zorg ervoor dat je veilig en efficiënt te werk gaat.

Doordat de hijskranen van Vicario zijn uitgevoerd met hydraulische stempel, zijn ze binnen enkele minuten op te bouwen. Hierdoor krijgt deze type kraan ook wel de naam ‘snelopbouwkraan’. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel aan het basis chassis is gemonteerd is en niet in de mast. Hierdoor zijn de hijskranen van Vicario super mobiel. Het huren van een hijskraan bij Bouwma zorgt er niet alleen voor dat je efficiënt te werk gaat, maar zorgt ook voor een veilige werkomgeving. 

Wil jij een bepaald type hijskraan huren of ben je op zoek naar een specifiek aantal meter hoge hijskraan? Neem contact op met onze adviseurs. Zij vertellen je graag meer over onze hijskranen en kijken graag samen met jou naar de meest geschikte hijskraan.

Hijskraan te huur 

Kwaliteit en veiligheid staat bij Bouwma altijd op nummer 1! Dat zie je terug in onze producten en service. Naast dat we oplossingsgericht zijn, bieden wij een verhuurprogramma aan. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze hijskranen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en meer kostenbesparend zijn. Omdat wij exclusief Vicario bouwkranen leverancier zijn, ben je verzekerd van de beste prijs. Wil je een hijskraan huren? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een kraan huren, brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoef je geen hele investering te doen, maar kun je de hijskraan wel voor ieder project gebruiken.

Huren doe je bij Bouwma!

Wil jij een hijskraan huren? Dan zit je goed bij Bouwma. Wij hebben een uitgebreid aanbod hijskranen en toebehoren, maar dat is niet alles. Wij verzorgen ook het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. We hebben verstand van zaken en denken daarom graag met je mee. We laten het pas los als jij tevreden bent! De juiste kraan huur je bij Bouwma. 

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie over het huren van onze hijskranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.