Home Bouwmachines leasen Bouwlift leasen

Bouwlift leasen

Overweeg je een bouwlift te leasen om jouw bouwmaterialen en gereedschappen moeiteloos verticaal te transporteren? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres! Onze bouwliften, zoals de bekende Warry bouwlift, zijn compact en ideaal voor gebruik op de bouwplaats. Bouwma, als fabrikant van de gerenommeerde Warry bouwlift, biedt een onderscheidend assortiment, variërend van staaldraadliften tot tandheugel bouwliften. Benieuwd naar onze Warry bouwliften? Ontdek ons aanbod!

Tandheugel bouwlift
9 resultaten gevonden

Als je op zoek bent naar de perfecte bouwlift die aansluit bij jouw specifieke behoeften, staan we bij Bouwma voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via 0251-229208 of stuur een e-mail naar info@bouwma.nl. Onze deskundige adviseurs helpen je graag en zetten zich in totdat je volledig tevreden bent met je keuze!

De bouwliften van Bouwma

Bouwma biedt een uitgebreid assortiment bouwliften die jouw bouwprojecten efficiënter maken. Onze Warry bouwliften, bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn beschikbaar in staaldraad- en tandheugeluitvoeringen.

Warry bouwliften

In 1948 introduceerde Bouwma de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. Sindsdien hebben we meer dan 30.000 liften geleverd, voortdurend innoverend om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Onze staaldraad- en tandheugelliften, conform de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE, bieden optimale prestaties en veiligheid.

De huidige modellen staan mijlenver af van de oorspronkelijke versies, dankzij nieuwe ontwikkelingen, klantverwachtingen en markteisen. Voortdurende innovatie, moderne productiemethoden, nauw contact met de markt en technologische vooruitgang hebben geleid tot geavanceerde en efficiënte machines. Onze bouwliften onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit, betrouwbare en veilige werking, minimale servicebehoefte en concurrerende prijsstelling.

Bij Bouwma begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bouwen we Warry bouwliften vrijwel op maat. Of je nu een lift nodig hebt voor laagbouw of hoogbouwprojecten, wij hebben de juiste oplossing voor jouw verticaal transport.

Assortiment leasen bouwliften

In ons assortiment bouwliften om te leasen bieden wij zowel Warry staaldraad- als tandheugelbouwliften aan. Staaldraadliften zijn ideaal voor laagbouw, waarbij gebruik wordt gemaakt van een staaldraad, zoals de Staaldraad bouwlift WW 300/99L. Dit model, met het oorspronkelijke gepatenteerde Warry Whippet kantelsysteem vanaf 1956, staat bekend om zijn uitstekende mobiliteit, handelbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor hoogbouw is de tandheugellift meer geschikt vanwege de aanzienlijk hogere maximale hoogte, zoals de Tandheugel bouwlift WH400TH. Deze lift, geïntroduceerd in 1989, heeft sindsdien continu verbeteringen ondergaan. Bouwma heeft niet stilgestaan in de ontwikkeling, wat resulteert in meer dan 15.000 Warry bouwliften die wereldwijd op diverse bouwplaatsen zijn ingezet.

Onze Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften voldoen aan de normen NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE. Bij Bouwma Bouwmachines BV vind je voor elk project de juiste bouwlift voor verticaal transport. We bieden bijna op maat gemaakte Warry bouwliften, met drie verschillende staaldraadlift-uitvoeringen en vier tandheugeluitvoeringen. De hefvermogens variëren van 200 tot 400 kg, en de liften zijn beschikbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijvingen. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid is compromisloos.

Kies voor een geleasede bouwlift van Bouwma om materialen efficiënt naar de gewenste hoogte te transporteren, waardoor je projecten worden ondersteund bij verticaal transport van machines en gereedschappen.

Bouwlift leasen

Heb je de bouwlift nodig voor specifieke projecten, maar aarzel je vanwege de aanschafkosten? Bouwma biedt de perfecte oplossing: het leasen van een bouwlift. Door te kiezen voor leasen profiteer je van diverse voordelen. Ons leaseprogramma maakt Bouwma nog toegankelijker, betrouwbaarder, veiliger en kosteneffectiever. Als je bij ons least, kun je erop vertrouwen dat je de beste bouwliften krijgt tegen een scherp leasebedrag, direct vanaf de fabrikant.

Hoe kan ik een bouwlift leasen?

Financiering van werkmateriaal was vroeger een uitdaging, vooral omdat de waarde van bouwmachines moeilijker in te schatten is dan die van een auto. Bij Bouwma begrijpen we deze zorgen. Daarom hebben we het proces van het leasen van een bouwlift vereenvoudigd.

In slechts 30 minuten kan een lease geregeld zijn, mits iemand er financieel goed voorstaat. Neem contact met ons op voor advies op maat en een offerte die aansluit op jouw behoeften. Ons deskundige team staat klaar om je snel en efficiënt te begeleiden bij het kiezen van de juiste lift voor jouw project.

De service van Bouwma

Overweeg je om een bouwlift te leasen? Ontdek onze uitgebreide selectie professionele bouwliften die geschikt zijn voor de bouwnijverheid en andere sectoren. Met onze jarenlange ervaring hebben we een sterke specialisatie ontwikkeld in bouwmachines, wat ons onderscheidt door kwaliteit in zowel producten als dienstverlening. Prijzen zijn op aanvraag, dus aarzel niet om snel contact met ons op te nemen!

Bij het leasen van een bouwlift nemen wij de verantwoordelijkheid voor het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen. Heb je meer informatie nodig? Bel ons op 0251-229208 of stuur een e-mail naar info@bouwma.nl. We staan klaar om je te helpen! Het leasen van een bouwlift bij Bouwma is een uiterst efficiënte keuze.