• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Autolaadkraan

De autolaadkraan van Bouwma kan nagenoeg op iedere aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen worden gemonteerd. De autolaadkraan heeft een gering eigen gewicht, is eenvoudig te monteren en heeft voor zijn uitvoering een uitgekiend vlucht- en hefvermogen. Geïnteresseerd in een autolaadkraan? Ontdek onze Handylift!

Meer informatie over onze autolaadkraan? Lees dan de informatie onderaan de pagina of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

Gemak van een autolaadkraan

Iedereen kent het probleem van het tillen van zware voorwerpen. Met het tillen van te zware voorwerpen wordt de rug belast en dit kan leiden tot lichamelijke klachten. Daarom verplicht de Arbowet iedereen tot beperking van het tillen van zware lasten. Door gebruik te maken van een autolaadkraan kun je het tillen van zware lasten voorkomen.

De autolaadkraan heeft een aantal voordelen:

  • – Vermindering van arbeidskosten
  • – Vermindering van laad- en lostijden
  • – Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • – Makkelijk en licht te bedienen
  • – Grote hefhoogte
  • – Eindeloos zwenken
  • – Vervaardigd volgens de CE normen

Autolaadkraan te koop en te huur

Bij Bouwma kun je slagen voor een gebruiksvriendelijke autolaadkraan. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij zowel een verkoop- en verhuurprogramma. Wanneer je tijdelijk een autolaadkraan nodig hebt, is ons verhuurprogramma een echte uitkomst. Een autolaadkraan huren kan voor jou namelijk kostenbesparend zijn. Wanneer je de autolaadkraan vaker verwacht te gebruiken, is een autolaadkraan kopen wellicht een betere keuze. Bij Bouwma ben je hoe dan ook altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn namelijk exclusief leverancier van onze autolaadkranen. Daardoor kun je altijd kwaliteit verwachten!

Daarnaast kun je bij Bouwma rekenen op nog veel meer. Wij nemen ook graag het transport, trainingen, reparatie, montage, keuringen en de opbouw voor je uit handen. Ben je nog niet zeker of een autolaadkraan dé bouwmachine is die je nodig hebt? De adviseurs van Bouwma denken graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Contact met Bouwma

Wil je een autolaadkraan huren of een autolaadkraan kopen? Dan kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. In ons aanbod vind je vast de juiste autolaadkraan voor jouw project. Naast autolaadkranen hebben wij nog veel meer diverse bouwmachines, zoals Vicario bouwkranen, bouwliften en elementenstelmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze autolaadkranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.