Home Bouwliften Ladderliften

Ladderliften

Een ladderlift, ook wel verhuislift genoemd, is een lift waarin een liftbakje via elektrische bediening over een ladder naar boven en beneden glijdt. De ladderlift wordt gebruikt door verschillende groepen, zoals onderhoudsaannemers, loodgieter-, dakdekkers- en verhuisbedrijven. Bouwma introduceerde de aluminium ladderlift al in 1976 op de Nederlandse markt. De ladderlift van Bouwma, dat toen nog een nagenoeg onbekend product was, kreeg al snel grote belangstelling. Door de jaren heen is de ladderlift niet meer weg te denken uit de bouw. Meer reden voor Bouwma om zich nog sterker te richten op kwaliteit, doelmatigheid en betrouwbaar.

Ladderlift-BM-200-1
1 resultaat gevonden

Meer weten over de ladderliften van Bouwma?

Ben je benieuwd naar onze ladderlift? Neem dan snel een kijkje tussen ons aanbod! Heb je vragen over de ladderlift? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

De Bouwma ladderlift

Een ladderlift van Bouwma onderscheidt zich door een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn de afwerking, handelbaarheid en andere specifieke punten van de Bouwma’s ladderlift uitmuntend. Zo is de Bouwma ladderlift motorunit standaard uitgevoerd met twee wielen voor eenvoudig transport. De loopwagen van de ladderlift is een unieke constructie die perfect lopende loopwielen en valveiligheid bevat. Daarnaast is het knikstuk van de ladderlift verstelbaar van 22 tot 45 graden. De Bouwma ladderlift is geheel volgens de machinerichtlijn CE, EEG-Richtlijn 2006/42/EG.

Verhuizen met een ladderlift

Wanneer je gaat verhuizen en op een verdieping gaat wonen waar je meerdere zware meubelen van de begane grond naar boven moet krijgen, kan het interessant zijn om daarvoor gebruik te maken van een ladderlift. Deze ladderlift wordt gebruikt tijdens het verhuizen en heeft daarom in de volksmond de naam ‘verhuislift’ gekregen. Een ladderlift kun je verstellen in verschillende hoogtes. Met een platform, dat tot grote hoogte wordt getransporteerd, verplaats je de zware meubels. Door het meubel op het platform te plaatsen zorg je ervoor dat je, je geen breuk hoeft te heffen en wordt schade aan je interieur en de omgeving probleemloos voorkomen.

Ladderlift kopen?

Bij Bouwma koop je de perfecte ladderlift! Door onze jarenlange ervaring zijn we beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend geworden. Doordat je direct bij de fabrikant van de Bouwma ladderlift koopt, ben je verzekerd van de beste ladderlift voor de scherpste prijs. Werken op hoogte is makkelijker met de ladderliften van Bouwma. Ontdek ook onze bouwliften, elementenstelmachines en bouwkranen.

Ladderliften en andere bouwmachines van Bouwma

Naast onze ladderliften ontwikkelden we ook andere bouwmachines. Zo zijn we de producent van de Warry Bok elementenstelmachines. Een elementenstelmachine is een kraan die metselaars verlost van het zware tilwerk van bouwblokken. Door het gebruik van zware elementen in de bouw, is het bijna noodzaak om te werken met een elementenstelmachine. Met een elementenstelmachine verplaats je gemakkelijk zware blokken op de bouwplaats.

Naast een elementenstelmachine kun je bij ons ook terecht voor bouwliften, waarmee je gemakkelijk kleinere machines en gereedschappen verticaal verplaatst. Bouwma is ook trotse importeur van de Italiaanse Vicario bouwkranen. Wat voor klus of project je ook hebt, de juiste bouwmachines vind je bij Bouwma.

Een ladderlift kopen doe je bij Bouwma

Wil jij een ladderlift kopen? Bij ons vind je de ladderlift voor jouw verhuis-, loodgieter- of dakdek klus. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor we sterk gespecialiseerd zijn op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een verhuislift kopen doe je bij Bouwma! Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Vraag een offerte aan! Dit is altijd vrijblijvend. Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze ladderliften: