Home Minihijskraan huren

Minihijskraan huren

Ben je op zoek naar een flexibele, veelzijdige, en compacte hijskraan voor jouw bouwproject, groot of klein? Dan is het huren van een minihijskraan bij Bouwma precies wat je nodig hebt. Een minihijskraan is uitermate geschikt voor projecten op zowel ruime als kleine bouwplaatsen.

De minihijskraan kun je inzetten voor verschillende soorten projecten. Om die reden zijn ze vaak te vinden op verschillende bouwlocaties. Denk aan nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en meer. Ontdek de diverse modellen minihijskranen die Bouwma te bieden heeft. Lees snel verder en bekijk ons ruime aanbod.

Bekijk onze huurfolder

10 OMV24AR minihijskraan
6 resultaten gevonden

Minihijskranen huren doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma vind je niet alleen een uitgebreid assortiment bouwmachines, maar kun je ook rekenen op een complete service bij het huren van minihijskranen. Wij verzorgen niet alleen de verhuur van onze hoogwaardige minihijskranen, maar ook het transport, de opbouw, trainingen, reparaties, montage en keuringen. Twijfel je nog over de keuze voor een minihijskraan? Bij Bouwma staan we klaar om met je mee te denken, bieden we oplossingen en hebben we de nodige expertise.

Minihijskraan huren voor jouw project?

Wil je een minihijskraan huren? Als officiële leverancier van minihijskranen bieden wij jou de beste prijs. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek welke minihijskraan perfect past bij jouw project. Hijsen en monteren wordt met Bouwma’s minihijskranen een moeiteloze klus. En als je van plan bent de minihijskraan voor een langere periode te gebruiken, overweeg dan ook de mogelijkheid een minihijskraan te kopen. Ook daar kunnen wij jou uiteraard bij helpen. 

Ben jij op zoek naar andere bouwmachines om te huren? Bouwma heeft ook bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines te het assortiment. Indien je vragen hebt of meer informatie wenst over het kopen of huren van onze minihijskranen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0251-229208 of stuur ons een e-mail op info@bouwma.nl

Mini Vicario kranen huren

De Vicario bouwkraan, geïntroduceerd door Bouwma in 1979, was een baanbrekende innovatie in de Nederlandse bouwindustrie. Na meer dan 40 jaar blijven de bouwkranen zorgen voor verbeterde prestaties en capaciteit. Dankzij innovatieve ontwikkelingen zijn er diverse modellen van de Vicario bouwkranen beschikbaar, waaronder de compacte minihijskraan. Deze kraan is eenvoudig in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Interesse in het huren van een minihijskraan? Bekijk ons aanbod.

Waarom kiezen voor minihijskraan huren?

Een gehuurde minihijskraan biedt tal van voordelen voor jouw project. Dankzij het compacte formaat is de minihijskraan zeer flexibel en gemakkelijk in te zetten in beperkte ruimtes, ideaal voor bouwplaatsen in binnensteden en andere compacte omgevingen. Bij Bouwma profiteer je van hoogwaardige, kosteneffectieve minihijskranen die geschikt zijn voor diverse projecten. 

Assortiment minihijskranen om te huren

Ontdek ons uitgebreide assortiment Vicario minihijskranen, zoals de OMV 331NL en de OMV 360NL. De OMV 331NL heeft een giek van 22 meter, met een maximaal hefvermogen van 1800 kg bij 5,55 meter vlucht, wat het de meest efficiënte 10 tonmeter snelopbouwkraan maakt zonder hijsbewijsvereisten. Voor grotere projecten is er de OMV 360NL, met een giek van 27 meter. In de 10 tonmeter uitvoering kan het maximaal 2200 kg tillen bij 4,54 meter vlucht, en in de 21 tonmeter uitvoering biedt het flexibiliteit met omschakeling voor werken met en zonder hijsbewijs. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om een minihijskraan te huren die perfect past bij jouw projectbehoeften.

Minihijskranen en elementenstelmachines huren

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Deze machines worden vaak ingezet als minihijskraan. Met deze kraan kun je eenvoudig kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen, zonder dat het veel mankracht vereist. De kraan is compact en gemakkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw.

Bouwma introduceerde ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt, en vandaag de dag is deze kraan onmisbaar op de bouwplaats. De naam ‘Warry Bok’ is in de loop der jaren een begrip geworden bij kalkzandsteenlijmers en metselaars. De Warry Bok minihijskraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

Service van Bouwma

Wil je een minihijskraan huren? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment minihijskranen, zodat er zeker een geschikte kraan is voor jouw project. De juiste minihijskraan huur je bij Bouwma. Voor meer informatie over het huren van onze minihijskranen bel je gerust naar 0251-229208 of stuur je een e-mail naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen. 

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze minikranen: