Home Onderhoudsservice

Onderhoudsservice

Bij Bouwma begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor bouwmachines. Wij verzorgen graag het transport, de trainingen, reparaties, montage en opbouw, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, zodat dit niet over het hoofd wordt gezien. Je kunt echter alleen gebruikmaken van onze onderhoudsdiensten als je ook een bouwmachine huurt, least of koopt bij Bouwma (of een van onze dealers). Na je jaarlijkse keuring kun je dit onderhoud laten uitvoeren of periodiek afnemen. Ons onderhoud volgt strikte ARBO-voorschriften, NEN-regulering en Machinerichtlijnbepalingen om storingen te voorkomen en de veiligheid van de machines te waarborgen.

bouwmachine keuringen

Regelmatig onderhoud

Goed onderhoud is erg belangrijk om jouw bouwmachine langer te laten meegaan en betere prestaties te leveren. Dit heeft direct invloed op het eindresultaat, wat zowel jij als jouw klanten zullen waarderen. Onze service omvat regelmatig onderhoud en jaarlijkse inspecties, speciaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Denk hierbij ook aan het vervangen van verouderde onderdelen. Wij geloven dat door op tijd onderhoud te plegen, je de levensduur van jouw bouwmachines optimaliseert en onverwachte stilstand minimaliseert.

Strikte naleving van voorschriften

Wij zorgen ervoor dat al onze onderhoudsprocedures voldoen aan de wettelijke vereisten, inclusief de jaarlijkse inspectie die verplicht is volgens de geldende regelgeving. Door te voldoen aan ARBO-voorschriften, NEN-regulering en Machinerichtlijnen, garanderen we niet alleen de veiligheid van de machines, maar ook de veiligheid van jouw personeel op de bouwplaats.

Of het nou gaat om bouwkranen, elementenstelmachines of bouwliften. Onze ervaren adviseurs staan klaar om samen met jou het optimale onderhoudsinterval voor jouw bouwmachines te bepalen. We begrijpen dat verschillende machines verschillende behoeften hebben, en daarom bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw machines altijd in topconditie zijn.

Contact met Bouwma over onderhoudsservice bouwmachines

Wil je meer informatie over onze onderhoudsservice of advies over het onderhoud van jouw bouwmachines? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze toegewijde adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om jouw bouwmachines in topconditie te houden.

Vraag informatie aan

Neem contact met ons op en we reageren binnen 24 uur op je vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel Bouwma voor een leaseplan