Home Service van Bouwma

Vraag informatie aan

Neem contact met ons op en we reageren binnen 24 uur op je vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak gebruik van de diensten van Bouwma

Naast het kopen en huren van hoogwaardige bouwmachines bieden we bij Bouwma een reeks aanvullende diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw projecten vlekkeloos verlopen. Onze expertise reikt verder dan alleen leveringen; ontdek hieronder hoe wij jou kunnen ondersteunen met onze diensten.

Medewerkers bouwma bouwmachines
bouwmachine keuringen

Keuringen

Bouwma neemt alle zorgen rondom bouwmachines weg, inclusief periodieke veiligheidskeuringen voor bouwliften, 10 tonmeter snelopbouwkranen en elementenstelmachines. Gecertificeerde keurmeesters inspecteren grondig voor optimale veiligheid. Een BMWT- of BOUWMA-keuring waarborgt essentiële controlepunten.

Goedgekeurde machines krijgen een keursticker en formulier. Onze keurmeesters zijn BMWT-gecertificeerd en blijven technisch up-to-date met regelmatige trainingen. Ontdek onze keuringsservice voor veiligheid en efficiëntie.

Onderhoudsservice

Regelmatig onderhoud van bouwmachines is cruciaal om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ons onderhoud volgt strikte ARBO-voorschriften, NEN-regulering en Machinerichtlijnbepalingen, waarmee we storingen voorkomen en de veiligheid van de machines waarborgen.

Ons advies over het optimale onderhoudsinterval is afgestemd op jullie specifieke behoeften. Wettelijk gezien is jaarlijkse inspectie verplicht, wat perfect te combineren is met periodiek onderhoud. Zo houden we jouw bouwmachines in topconditie, zodat ze altijd klaar zijn voor de uitdagingen van jullie bedrijf.

Onderhoudservice
Reparatieservice

Reparatieservice

Ondanks zorgvuldig en regelmatig preventief onderhoud kan het voorkomen dat de gehuurde of gekochte bouwmachines van Bouwma defect raken. Dit is natuurlijk erg vervelend, aangezien een storing direct de bedrijfscontinuïteit kan bedreigen.

Bij Bouwma staan we snel voor je klaar, zelfs bij storingen of defecten. Met onze uitgebreide kennis van de machines garanderen wij een snelle en grondige reparatie. Zo zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsvoering zonder al te veel oponthoud weer op volle kracht kan draaien.