• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Goederenlift huren

Ben je op zoek naar een goederenlift die jouw gereedschap en materialen verticaal kan transporteren? Dan vind je deze bij Bouwma. Bij ons kun je een goederenlift huren voor ieder soort project. Onze goederenliften hebben een compacte omvang waardoor ze makkelijk in te zetten zijn op de bouwplaats, of deze nu ruim of erg krap is. Wij zijn fabrikant en verhuurder van de bekende Warry goederenlift. Deze lift is erg populair bij projectleiders omdat de lift verlichting biedt bij het verticaal transporteren van zware lasten, zoals machines en gereedschappen en kleinere lasten. Bij ons kun je kiezen voor verschillende uitvoeringen; de tandheugel goederenlift en staaldraad goederenlift. Wil jij een goederenlift huren? Bekijk dan ons assortiment en kom erachter welke goederenlift geschikt is voor jouw project.

Wil jij een Warry goederenlift huren? Dan vind je bij ons een goederenlift die geschikt is voor ieder soort project. Vind je het lastig om de juiste goederenlift te vinden voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Goederenlift huren?

Neem contact met ons op wanneer je geïnteresseerd bent in het huren van een goederenlift of je meer informatie wilt ontvangen. Je kunt bij ons terecht wanneer je een goederenlift wilt aanschaffen en wanneer je een goederenlift wilt huren. Door een verhuurprogramma aan te bieden zijn onze goederenliften beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend. Zo kun jij een goederenlift huren wanneer het jou uitkomt en lever je hem weer in wanneer je hem niet meer nodig hebt. Dit heeft veel voordelen. Daarnaast zijn wij de fabrikant en product van de goederenlift. Dit maakt dat we de scherpste prijs kunnen bieden. Het maakt niet uit welk type goederenlift je huurt, met de goederenliften van Bouwma is de klus zo geklaard!

Goederenlift huren doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma een goederenlift huren? Dan kun je kiezen uit een ruim aanbod aan bouwmachines voor op de bouwplaats. Omdat we al jaren een van de grotere spelers op de markt zijn, hebben we een ruim specialisme op het gebied van bouwliften en bouwkranen. Zo bieden wij voor ieder project een passende oplossing. Heb je vragen over het huren van een goederenlift of over onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag!

Ben je toch op zoek naar andere bouwmachines dan onze goederenliften? Dan kun je bij ons terecht voor bouwkraan of elementenstelmachines. Wij verzorgen het transport, de snelle levering, opbouw, montage, trainingen, reparaties, keuring, onderhoud en service voor je. Voor meer informatie kun je ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Weet je al welke goederenlift je wilt huren? Een offerteaanvraag is zo geregeld.

Warry goederenlift huren

In 1948 brachten we onze eerste Warry goederenlift op de Nederlandse markt. Dit was een hele verandering omdat hijslieren met touw en controles werden vervangen door een goederenlift. Dit innovatieve product maakte ons een vooruitstrevend bedrijf in de bouwindustrie.

Door de diverse ontwikkelingen en eisen van de afnemer is het eerste model goederenlift niet meer te vergelijken met de nieuwste modellen. Bij Bouwma huur je altijd een vooruitstrevend en innovatief product. Of je nu de goederenlift huurt, of gaat voor een van onze andere bouwmachines. Onze machines hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare veilige werking en doelmatige toepassing voor een scherpe prijsstellingen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De tandheugel bouwlift en staaldraad goederenlift huren

Bij Bouwma kun je diverse soorten goederenliften huren. Zo kun je kiezen uit twee soorten liften; de staaldraadlift en tandheugellift. Een staaldraadlift wordt vaak ingezet bij laagbouwprojecten, en een tandheugellift voor hoogbouwprojecten. Kijk dus goed naar de hoogte van je project en kies hierbij de juiste soort lift. Of je nu een staaldraad- of tandheugel goederenlift huurt, onze goederenliften hebben een hoog kwaliteitsniveau, zijn uitermate geschikt voor verticaal transport en uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machinerichtlijn 2006/42EG & CE.

Uit onze selectie goederenliften, huur je altijd de juiste lift voor jouw project. Bij ons huur je namelijk vier verschillende tandheugel goederenliften en drie verschillende staaldraadliften. De goederenliften hebben een hefvermogen van tussen de 200 en 400 kilogram en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3-fase aandrijving. Bouwma doet op kwaliteit en veiligheid geen compromissen. Zo zorgen we ervoor dat jij de goederenlift optimaal kunt gebruiken. Last van een storing? Dan zorgen we ervoor dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast helpen we je graag met de onderhoud en service van de goederenlift.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.