Home Bouwmachines huren Autolaadkraan huren

Autolaadkraan huren

We kennen het allemaal, zware voorwerpen op je aanhangwagen neerzetten. Bij Bouwma vinden we dat je zware objecten alleen maar in de sportschool hoeft te tillen. Daarom hebben wij bij Bouwma de autolaadkraan. Deze kraan helpt je met het verplaatsen van al je spullen op je aanhangwagen of pick-up.

Bekijk onze huurfolder

2 resultaten gevonden

De autolaadkraan van Bouwma kan op iedere aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen worden gemonteerd. De autolaadkraan is eenvoudig te monteren en heeft voor zijn uitvoering een uitgekiend vlucht- en hefvermogen. Dit maakt de autolaadkraan super efficiënt mee te nemen en te gebruiken.

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een autolaadkraan? Ontdek onze Handylift, dit is een compacte autokraan! Ben je toch op zoek naar een kraan die een slag groter is? Bekijk dan onze Vicario bouwkranen.

Het gemak van een autolaadkraan huren

Iedereen kent het probleem van het tillen van zware voorwerpen. Met het laden en lossen van te zware voorwerpen wordt de rug belast en dit kan leiden tot lichamelijke klachten. De Arbowet verplicht daarom ook iedereen tilwerk te beperken. Door een autolaadkraan te huren kun je het tillen van zware lasten, en dus mogelijke klachten, voorkomen.

Het huren van een hydraulische autolaadkraan heeft een aantal voordelen:

  • Vermindering van arbeidskosten
  • Vermindering van laad- en lostijden
  • Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • Makkelijk en licht te bedienen
  • Grote hefhoogte
  • Eindeloos zwenken
  • Vervaardigd volgens de CE normen

Autolaadkraan huren bij Bouwma

Wil jij een autolaadkraan huren? Of toch een autolaadkraan kopen? Bij Bouwma kun je hiervoor slagen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een autolaadkraan verhuurprogramma. Wanneer je de autolaadkraan eenmalig of voor een kortere periode verwacht te gebruiken, is een autolaadkraan huren de juiste keuze. Bij Bouwma ben je hoe dan ook altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn namelijk exclusief leverancier van onze autolaadkranen. Hierdoor kun jij altijd de gewenste kwaliteit verwachten.

Daarnaast kun je bij Bouwma rekenen op nog veel meer. Wij nemen ook graag het transport, trainingen, reparatie, montage, keuringen en de opbouw voor je uit handen.

Ben je nog niet zeker of een autolaadkraan dé bouwmachine is die je nodig hebt? De adviseurs van Bouwma denken graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Service van Bouwma

Wil je een autolaadkraan huren voor het laden en lossen van grote objecten? Dan vind je bij Bouwma wat je zoekt. Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor de autolaadkraan die bij jouw past. Neem snel een kijkje door ons aanbod en je vindt gegarandeerd de juiste autolaadkraan om te huren. Naast autolaadkranen hebben wij nog andere soorten bouwmachines, zoals bouwliften en elementenstelmachines.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze autolaadkranen? Of ben je benieuwd wat wij voor autolaadkraan te huur hebben staan? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. Onze specialisten helpen je maar al te graag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze autolaadkranen: