• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Autolaadkraan huren

Als jij een autolaadkraan wilt huren, zit je goed bij Bouwma. De autolaadkraan van Bouwma kan nagenoeg op iedere aanhangwagen, pick-up of lichte vrachtwagen worden gemonteerd. Dit maakt de autolaadkraan super efficiënt mee te nemen. De autolaadkraan heeft een gering eigen gewicht, is eenvoudig te monteren en heeft voor zijn uitvoering een uitgekiend vlucht- en hefvermogen. Ben jij geïnteresseerd in het huren van een autolaadkraan? Ontdek onze Handylift! Op zoek naar een grotere kraan? Bekijk dan onze Vicario bouwkranen

Meer informatie over het huren van onze hydraulische autolaadkraan? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

Gemak van een autolaadkraan huren

Iedereen kent het probleem van het tillen van zware voorwerpen. Met het laden en lossen van te zware voorwerpen wordt de rug belast en dit kan leiden tot lichamelijke klachten. De Arbowet verplicht daarom ook iedereen tilwerk te beperken. Door een autolaadkraan te huren kun je het tillen van zware lasten, en dus mogelijke klachten, voorkomen.

Het huren van een hydraulische autolaadkraan heeft een aantal voordelen:

  • – Vermindering van arbeidskosten
  • – Vermindering van laad- en lostijden
  • – Verbetering van arbeidsomstandigheden volgens de Arbowetgeving
  • – Makkelijk en licht te bedienen
  • – Grote hefhoogte
  • – Eindeloos zwenken
  • – Vervaardigd volgens de CE normen

Autolaadkraan te huur

Wil jij een autolaadkraan huren? Dan kun je hiervoor bij Bouwma slagen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een autolaadkraan verhuurprogramma. Wanneer je de autolaadkraan eenmalig of voor een kortere periode verwacht te gebruiken, is een autolaadkraan huren de juiste keuze. Bij Bouwma ben je hoe dan ook altijd verzekerd van de beste prijs. Wij zijn namelijk exclusief leverancier van onze autolaadkranen. Hierdoor kun jij altijd de gewenste kwaliteit verwachten. 

Daarnaast kun je bij Bouwma rekenen op nog veel meer. Wij nemen ook graag het transport, trainingen, reparatie, montage, keuringen en de opbouw voor je uit handen. Ben je nog niet zeker of een autolaadkraan dé bouwmachine is die je nodig hebt? De adviseurs van Bouwma denken graag met je mee en hebben verstand van zaken. Neem daarom gerust contact met ons op!

Autolaadkraan huren bij Bouwma

Wil je een autolaadkraan huren voor het laden en lossen van verschillende objecten? Dan kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. In ons aanbod vind je vast de juiste autolaadkraan voor jouw project. Naast autolaadkranen hebben wij nog veel meer diverse bouwmachines, zoals bouwliften en elementenstelmachines. Als je vragen hebt over het huren van onze autolaadkranen of op zoek bent naar meer informatie, kun je ons gerust bellen. Je kunt ons bereiken op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.