Home Projecten Bouwlift van 34 meter hoog leveren in Beverwijk

Bouwlift van 34 meter hoog leveren in Beverwijk

Wanneer je werkt op hoogte kan een bouwlift een goede toevoeging zijn. Het helpt je je materialen verticaal te transporteren. In Beverwijk leverden wij een wh400th/pc bouwlift van maar liefst 34 meter hoog af. Tijdens het opbouwen van deze lift moet er worden gezorgd dat alles goed bevestigd wordt. Wil je meer weten over hoe we dat doen? Lees dan snel verder!

Gevelreparatie in van 15 etages

De gevel van een flatgebouw aan de Büllerlaan wordt in een project van circa 8 weken gerepareerd. Zo wordt de voeg tussen de stenen verwijderd en opnieuw aangebracht. Tevens zal er betonreparatie plaatsvinden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Cas Pronk Bouw B.V..

De bouwlift die wij hebben geplaatst is een pc lift. Deze lift is instelbaar tot 99 verdiepingen. Voor deze klus werken we met een lift van 15 etages. Dit is ruim 34 meter hoog. Door middel van het indrukken van de etage geef je aan op welke verdieping de lift moet stoppen. Door de hoge hoogte is er voor dit project gekozen voor een tandheugellift. Deze wordt vaak ingezet bij projecten van deze hoogte.

Het is van groot belang dat de bouwlift op een veilige manier wordt opgebouwd tot de 34 meter en dat deze goed verankerd zit aan een gebouw. Ons team zorgde voor een stevig en stabiele lift die maakt dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.

Bouwliften

De Warry Hoist tandheugelbouwlift 400 TH is door Bouwma in 1989 geïntroduceerd. Door onze ervaring hebben we deze bouwlift ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig, veilig en efficiënte machine. De Warry Hoist 400 TH-PC is speciaal ontwikkeld voor hoogbouw, renovatie en utiliteitsbouw waar bij een hijshoogte van 21 meter en meer een verdiepingbesturing volgens de wet verplicht is. Vele voordelen zijn belangrijke elementen om tot aanschaf van een Warry Hoist 400 TH-PC over te gaan.

Meer weten?

Wil jij meer weten over dit project, onze bouwliften of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten adviseren je graag over de juiste bouwmachine voor jouw project.