Home Projecten Inzet van Tandheugelbouwlift in Haarlem

Inzet van Tandheugelbouwlift in Haarlem

Momenteel worden er drie tandheugelbouwliften ingezet voor de aanvoer van gevelisolatie en gevelpleisters voor kopgevels in Haarlem. In circa 10 weken worden de kopgevels van het pand op de Ekamastraat gerenoveerd en voorzien van goede isolatie. Meer weten over dit project? Lees dan snel verder!

Tandheugelbouwlift voor realisatie van zes kopgevels

Het gaat in totaal om zes kopgevels. Etro Vastgoedzorg B.V. heeft voor dit werk een strak schema en planning. Het is dan ook belangrijk dat iedereen snel en zorgvuldig te werk gaat. Momenteel staan er daarom drie WH200TH bouwliften op dit project. De Warry Hoist tandheugel bouwliften staan op een hoogte van ca. 25 meter met 7 stopplaatsen. De bouwliften maken het vervoer van gevelisolatie en gevelpleisters eenvoudig. Zo zorgen de liften ervoor dat het werk soepel verloopt en er geen vertraging oploopt.

In samenwerking met A.R. Steigerverhuur – Steigerbouw B.V. uit Castricum zijn de bouwliften geplaatst. Zij zorgden voor de steigers rondom het gebouw. In deze steigers zijn de bouwliften verwerkt.

Over de Warry Hoist tandheugelbouwliften WH200TH

De Warry Hoist tandheugellift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaatsen zoals deze in Haarlem. De tandheugel bouwliften worden, door hun slimme techniek, vaak gebruikt bij hoogbouw. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry Hoist tandheugellift. Hierdoor koop en huur je deze bouwlift altijd bij de fabrikant, wat zorgt voor een goede kwaliteit, de juiste service en een lage prijs. Naast een tandheugellift vind je bij Bouwma ook de Warry staaldraad bouwlift. Deze wordt vrijwel altijd ingezet bij laagbouw projecten.

Meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten adviseren je graag over de juiste bouwmachine voor jouw project. Tijdens dit project worden de bouwliften gehuurd. Wil jij een bouwlift aanschaffen? Ook dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres om een bouwlift te kopen.