Home Projecten Bouwkraan in bouwput leveren

Bouwkraan in bouwput leveren

Onze bouwkranen worden op veel diverse bouwplaatsen ingezet. Zo leverden we de mobiele bouwkraan OMV331NL voor VHR Bouw BV in een bouwput. Door de veelzijdige toepasbaarheid van de mobiele bouwkraan, kan hij ingezet worden bij diverse projecten.

Over VHR Bouw BV

De aannemer VHR Bouw is een specialist op het gebied van exclusieve villabouw. De toonaangevende aannemer in Rotterdam en omgeving behaalde al vele resultaten en biedt garantie voor de toekomst. Zo heeft het bedrijf een rijk portfolio aan zeer exclusieve villa’s welke ook op onze site terug te vinden zijn. Naast het bouwen van deze villa’s kun je bij VHR Bouw ook terecht voor utiliteitsbouw, renovatiewerken en projectontwikkelingen.

Over de mobiele hijskranen

Een mobiele hijskraan is perfect wanneer je een kraan zoekt die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Bij Bouwma ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mobiele hijskraan. Mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen. De mobiele hijskranen van Bouwma onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Voor dit project is de mobiele OMV331NL Vicario bouwkraan gebruikt. Deze kraan is zelf opbouwend en strijkend in enkele minuten, middels hydraulische unit met hydro-maatcilinder en giek-omklap cylinder. Hij is standaard voorzien van betonnen ballastblokken. De mast, giek en onderwagen zijn verzinkt.

 

De kraan wordt uitgevoerd met elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras en hydraulische afstempeling inclusief stalen stempelplaten. De mobiele kraan heeft een afstandsbediening met drukknoppen doos die aan een 22 meter lange bedieningskabel zit.

Bouwkraan leveren in de bouwput

VHR vroeg ons de bouwkraan te leveren in een bouwput. Hiervoor werd de mobiele kraan door een andere hijskraan in de put gehesen. In de filmpje hieronder zie je hoe wij te werk gingen.