Home Projecten Nieuwe levering van Vicario OMV331NL

Nieuwe levering van Vicario OMV331NL

Nadat we in 2018 al een bouwkraan leverden aan het bouwbedrijf Goudriaan Jongerius, besloten ze dit jaar een nieuwe Vicario bouwkraan aan te schaffen. Deze werd afgelopen maand bij ze geleverd. Door de tweede bouwkraan aan te schaffen werkt het bouwbedrijf nauwkeuriger en veiliger.

Over Goudriaan Jongerius

Goudriaan Jongerius bouwt van nieuwbouw huizen maar ondersteund ook grote verbouwingen, renovaties en restauraties. Zo helpen zij bij elke soort transformatie van een bedrijfspand of woning. Ze hebben gedreven vakmensen in dienst die iedere dag met veel plezier en passie voor het vak werken. De wensen van de klant staan centraal en ze doen er alles aan om hier de woon- of werkomgeving volledig aan te passen. Hiervoor beschikken ze over de nodige kennis, vaardigheden, ervaringen en de juiste bouwmachines. Zo werd deze bouwkraan de tweede Vicario bouwkraan die ze via Bouwma Bouwmachines aanschaften.

De Vicario bouwkraan OMV331NL

De Vicario OMV331NL is een bouwkraan die, middels hydraulische unitd met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder, zelfopbouwend en strijkend is in enkele minuten. De bouwkraan wordt standaard voorzien van betonnen ballastblokken. Daarnaast zijn de mast, giek en onderwagen verzinkt.

De Vicario OMV331NL wordt uitgevoerd met een elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras en hydraulische afstempeling incl. stalen stempelplaten. Via een afstandsbediening met drukknoppendoos aan een bedieningskabel van 22 meter bedieningskabel is de bouwkraan makkelijk te besturen.

Wij hopen dat Goudriaan Jongerius lang plezier heeft van de Vicario OMV331NL. Voor ons is het een fijne partnerschap. Wil jij meer weten over dit project of de bouwkranen? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!