Home Projecten Nieuwe ontwikkeling bij Royackers Betoncentrale
Vicario Bouwkranen

Nieuwe ontwikkeling bij Royackers Betoncentrale

Recentelijk hebben wij de bouwkranen van Vicario OMV350NL geleverd aan Royackers Betoncentrale BV. Deze bouwkranen zijn niet alleen een krachtige toevoeging aan hun bouwplaats, maar ze hebben ook een opvallende upgrade gekregen, namelijk een accupakket. Deze innovatieve aanpassing stelt Royackers Betoncentrale in staat om op de bouwplaats te werken met behulp van accu’s, terwijl de kraan toch op vol vermogen kan blijven draaien met een relatief lage spanning.

Vicario Bouwkranen

Kies voor vooruitgang met Bouwma

Deze vooruitgang biedt aanzienlijke voordelen. Allereerst elimineert het de afhankelijkheid van krachtstroom op de bouwplaats, wat vaak al nodig is voor andere apparatuur zoals bronbemaling. Bovendien opent het de deur naar een toekomst waarin Royackers Betoncentrale volledig kan werken met opgewekte zonne-energie, in combinatie met zonnepanelen op de bouwplaats. Deze stap markeert een verdere vooruitgang in de richting van een groenere toekomst voor Royackers Betoncentrale BV en benadrukt hun voortdurende inzet voor duurzaamheid en innovatie in de betonindustrie.

Op zoek naar bouwkranen voor jouw project?

Benieuwd hoe deze ontwikkelingen jouw project kunnen verrijken? Bouwma staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. Onze deskundige teamleden begeleiden je met enthousiasme bij de selectie van de juiste Vicario bouwkranen en voorzien je van alle benodigde informatie, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Heb je vragen over de beschikbaarheid van deze kranen, huurprijzen of onderhoud? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. We zijn er om je volledig te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.