Home Projecten Levering van een bouwlift bij het magazijn van Woonsquare
Bouwlift huren of kopen

Levering van een bouwlift bij het magazijn van Woonsquare

Onlangs hebben we een bouwlift geleverd bij het grote magazijn van Woonsquare in Almere. Met elf vestigingen verspreid over Nederland staat Woonsquare bekend om zijn prachtige meubels. Om deze vestigingen efficiënt te kunnen bevoorraden, moest het magazijn zo praktisch mogelijk zijn ingericht. Daarom kozen ze voor de Warry Hoist tandheugelbouwlift. Deze handige lift helpt bij het veilig en gemakkelijk verplaatsen van meubels in het magazijn van Woonsquare. Dankzij het brede platform biedt hij voldoende ruimte voor diverse materialen, terwijl hij toch compact en betrouwbaar blijft.

Over Woonsquare B.V.

Bij Bouwma zijn we verheugd om Woonsquare B.V. te ondersteunen, een gerenommeerd bedrijf gevestigd aan de Videostraat in Almere. Hun uitgebreide assortiment aan meubels en accessoires, gecombineerd met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, maakt hen een vertrouwde naam in de woninginrichtingbranche.

Over de Warry Hoist tandheugelbouwlift

De Warry Hoist tandheugelbouwlift WH400TH van Bouwma is een betrouwbare en veelzijdige lift voor gebruik in magazijnen en op bouwplaatsen. Met een platformverbreding van 150 naar 250 cm biedt deze lift extra ruimte en flexibiliteit voor diverse toepassingen. Het lichte en compacte ontwerp, gecombineerd met sterke prestaties, maakt het de ideale keuze voor logistieke uitdagingen in magazijnen en distributiecentra.

Bouwlift huren of kopen

Een bouwlift voor jouw logistieke uitdaging?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een bouwlift, autolaadkraan, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daarover adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.