Home Projecten Levering mobiele bouwkranen bij Royackers Betoncentrale
Mobiele kraan kopen

Levering mobiele bouwkranen bij Royackers Betoncentrale

Bouwma heeft recentelijk twee Vicario mobiele bouwkranen van het model OMV350NL geleverd aan Royackers Betoncentrale BV, gevestigd in Milheeze, Noord-Brabant. Royackers Betoncentrale BV, opgericht door Johannes Royackers in 1938, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf in de betonindustrie.

Bouwma als duurzame keuze

Royackers Betoncentrale heeft recentelijk twee Vicario mobiele bouwkranen van het model OMV350NL ontvangen, één in oktober en één in december. Met een indrukwekkend bereik van 28 meter en voldoende hefvermogen bieden deze kranen een efficiënte en duurzame oplossing voor het bedrijf. Voorheen maakte Royackers gebruik van verschillende verreikers en autolaadkranen, maar met de introductie van deze elektrische torenkranen kunnen ze nu volledig elektrisch en CO2-neutraal werken op de bouwplaats.

De investering in deze elektrische torenkranen illustreert het streven van Royackers Betoncentrale BV naar een groenere toekomst en toont aan dat duurzame oplossingen zelfs in de betonindustrie mogelijk zijn. Bouwma is verheugd om bij te dragen aan deze milieuvriendelijke transitie en zal Royackers blijven ondersteunen in hun streven naar duurzaamheid en efficiëntie op de bouwplaats.

mobiele kraan kopen

Op zoek naar een mobiele bouwkraan voor jouw project?

Ben je op zoek naar een specifieke bouwmachine voor een komend project? Bouwma staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. Onze deskundige medewerkers begeleiden je met enthousiasme bij de keuze van de juiste mobiele bouwkraan en voorzien je van alle benodigde informatie, zodat je een doordachte beslissing kunt nemen.

Heb je vragen over de beschikbaarheid van machines, huurprijzen of onderhoud? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. We zijn er om je volledig te ondersteunen.