Home Projecten Levering van magazijnlift aan De Loods in Zaandam
Warry Hoist lift (WH400TH )

Levering van magazijnlift aan De Loods in Zaandam

Aan de Ronde Tocht in Zaandam, heeft Bouwma onlangs een bijzonder project ondersteund voor De Loods B.V. Deze onderneming, gevestigd op de Ronde Tocht, staat bekend om haar expertise op het gebied van event warehousing, logistics, en rental. De Loods heeft zich gespecialiseerd in het overtreffen van de verwachtingen bij evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om verhuur- of verkoopproducten, ze hebben een uitgebreid assortiment dat alles omvat wat nodig is voor een succesvol evenement.

Voor een recent project heeft Bouwma aan De Loods B.V. een Warry Hoist tandheugelbouwlift geleverd, specifiek het model WH400TH. Deze bouwlift is uitgerust met een platformverbreding van 150 naar 250 cm, waardoor het de ideale keuze is voor projecten waarbij efficiëntie en veiligheid van cruciaal belang zijn.

Over De Loods B.V.

De Loods B.V., gevestigd aan de Ronde Tocht in Zaandam, is dé expert in het overtreffen van evenementenuitdagingen. Met een uitgebreide selectie van verhuur- en verkoopproducten bedienen ze evenementen op grote schaal, en hun specialisatie strekt zich uit over warehousing, logistics en rental. Wat De Loods B.V. uniek maakt, is niet alleen hun brede assortiment, maar ook hun toewijding aan het bieden van advies en ondersteuning voor elk aspect van een evenement. Of het nu gaat om beurzen, concerten, festivals, congressen, sportevenementen of zakelijke bijeenkomsten, De Loods B.V. staat klaar met hun brede ervaring in verschillende branches.

Over de Warry Hoist tandheugelbouwlift

De WH400TH magazijnlift van Bouwma biedt niet alleen extra ruimte, maar ook ongekende veelzijdigheid. Met een indrukwekkende platformverbreding van 150 cm naar maar liefst 250 cm, is dit de ideale oplossing voor het vervoeren van diverse materialen op grote hoogte. Deze bouwlift is niet gebonden aan specifieke bouwprojecten; hij schittert zowel in hoog- en laagbouw als in utiliteitsbouw en renovaties. Het brede platform maakt de magazijnlift extra geschikt voor diverse toepassingen, waarbij het slimme ontwerp, de lage oprijhoogte en de robuuste constructie zorgen voor moeiteloos transport van goederen. In het geval van de Loods wordt de lift gebruikt ter ondersteuning in hun grote warehouse faciliteit.

Een bouwlift voor jouw bouwproject?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daarover adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.