Home Projecten Bouwma draagt bij aan verduurzaming en renovatie van historisch bedrijfspand in Uden
Vicario OMV 24AR

Bouwma draagt bij aan verduurzaming en renovatie van historisch bedrijfspand in Uden

Bouwma is verheugd om onze recente samenwerking met bouwbedrijf Martin van Lanen aan te kondigen. Door de levering van de Vicario bouwkraan is bouwbedrijf Martin van Lanen namelijk in staat om een prachtig historisch bedrijfspand uit 1960 in Uden te verduurzamen en te renoveren. Met onze expertise en hoogwaardige machines spelen we een belangrijke rol bij het realiseren van dit mooie project. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de inspanningen van Martin van Lanen om duurzaamheid te bevorderen in de bouwsector.

Bouwbedrijf Martin van Lanen

Bouwbedrijf Martin van Lanen is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de realisatie van traditioneel gebouwde woningen voor de particuliere markt. Daarnaast bieden ze ook nieuwbouwoplossingen voor garages, carports en andere gebouwen. Voor bedrijven verzorgt Martin van Lanen de bouw van complete bedrijfshallen, agrarische loodsen, kantoren en praktijken.

Het project

Bouwbedrijf Martin van Lanen heeft ons benaderd om een machine te leveren voor de renovatie van een bedrijfspand aan de Erfstraat in Uden. Een uitdagende taak. Het pand, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1960, moest zowel verduurzaamd als gerenoveerd worden om te voldoen aan moderne standaarden.

Met veel expertise en toewijding is  bouwbedrijf Martin van Lanen aan de slag gegaan met een gedetailleerd plan om het pand te transformeren. Het doel was om zowel de energie-efficiëntie te verbeteren als het historische karakter van het pand te behouden. We hebben nauw samengewerkt met bouwbedrijf Martin van Lanen om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldeden en het gewenste resultaat behaalden.

De Vicario mobiele bouwkraan

Een belangrijk onderdeel van het project was de levering van onze hoogwaardige Vicario mobiele bouwkraan, model OMV24AR. Deze kraan heeft al eerder zijn waarde bewezen bij dit bedrijf, aangezien dit onze tweede levering was sinds juli 2022. De mobiele bouwkraan heeft het bouwbedrijf  in staat gesteld om efficiënt en veilig te werken tijdens de renovatie en verduurzaming van het bedrijfspand. Met zijn uitstekende capaciteiten en precisie konden verschillende materialen moeiteloos worden verplaatst en de benodigde constructiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Op zoek naar een mobiele bouwkraan voor jouw project?

We zijn er trots op dat we bijdragen aan de transformatie van dit unieke gebouw, en we willen bouwbedrijf Martin van Lanen bedanken voor hun vertrouwen in ons en voor de succesvolle samenwerking.

Zijn jullie ook op zoek naar een specifieke machine voor een aankomend project? Dan kan Bouwma altijd helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste mobiele bouwkraan en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Als je vragen hebt over de beschikbaarheid van een machine, huurprijzen of onderhoud, neem dan gerust contact op met ons team. Wij helpen je graag verder.