Home Projecten Bouwkraan op krappe ruimte in Beverwijk

Bouwkraan op krappe ruimte in Beverwijk

Wanneer er wordt gebouwd in een centrum van een stad, is er vaak beperkte ruimte waar een bouwkraan kan staan. Zo was dit ook het geval bij dit project in Beverwijk. Opdrachtgever Cas Pronk Bouw B.V. merkte dat het niet altijd makkelijk is om de juiste bouwkraan te vinden om te werken op krappe ruimtes. Gelukkig bood onze OMV 360NL Vicario bouwkraan de juiste oplossing!

Het project

In het centrum van Beverwijk wordt er gewerkt aan een pand. In een project van circa 6 maanden wordt het pand verbouwd. Hierbij komt een bouwkraan erg van pas. Maar omdat er in het centrum van Beverwijk niet veel ruimte is, was het lastig om de juiste bouwkraan te vinden. Wij hebben de kraan elektrische mobiel op zijn plaats gezet, ruimte was hierbij beperkt. Het voordeel van de OMV 360 Vicario mobiele bouwkraan is dat deze elektrische mobiel verrijdbaar is, dus een kleine moeite voor ons om de bouwkraan op zijn plaats te krijgen.

Een goede samenwerking

Cas Pronk Bouw B.V. uit Heemskerk, huurt nu voor de tweede keer een kraan bij ons. De eerste keer huurde ze een kraan voor een project in Zaandam en nu in Beverwijk. “In Zaandam heeft de kraan prima zijn functie verstaan. Wij zijn tevreden over de samenwerking.”

Over de Vicario bouwkraan

De Vicario bouwkranen zijn uitgevoerd met hydraulische stempels. De bouwkranen zijn binnen enkele minuten op te bouwen of te strijken. Het transport, zelfs op de meest krappe plaatsen, is mogelijk doordat het wielstel gemonteerd is aan het basis chassis en niet in de mast. Dit was voor dit project ideaal!

Wil jij meer weten over dit project of ook een bouwkraan huren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten adviseren je graag over de juiste  voor jouw project.