Home Projecten Project – Santfort

Project – Santfort

De bouwmachines van Bouwma worden momenteel gebruikt bij het realiseren van de 100 Santfort appartementen in twee woontorens. Dit project wordt uitgevoerd door Niersman Bouwbedrijf B.V. te Voorschoten en duurt circa twee jaar.

Over het project

Niersman Bouwbedrijf bouwt twee torens in Zandvoort met samen ruim 100 appartementen. Het project Santfort wordt opgeleverd in 2021. Aan de kant van de Kamerlingh Onnesstraat vindt men straks de zogenaamde Noordtoren en aan de kant van het spoor vindt men straks de Zuidtoren. De woontorens zijn ingericht om comfortabel te wonen. Dankzij de diverse type appartementen worden de torens een plek voor jong en oud én voor alleen en samen. Gemengd wonen noemen we dat.

De bouwmachines van Bouwma bij project Santfort

Bouwma Bouwmachines leverde voor dit project twee Warry Hoist tandheugel bouwliften model WH400TH met verdieping besturing. Het voordeel van deze besturing is dat de bouwlift van elke etage oproepbaar is. Wel zo handig als je twee torens naast elkaar bouwt.

Tandheugel bouwlift

De tandheugellift van Bouwma helpt je bij het verticaal transporteren van bouwmaterialen en gereedschap op de bouwplaats. Een tandheugellift is erg compact en kan tot hoge hoogtes rijken. Ideaal voor projecten zoals de Santfort. De Warry tandheugel bouwlift is de beste tandheugellift met een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking en scherpe prijsstelling!

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma kun je rekenen op een uitgebreid aanbod bouwkranen en toebehoren. Wij doen niet alleen de verkoop van bouwmachines, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Daarnaast zijn we oplossingsgericht, hebben we verstand van zaken en denken we graag met je mee.

Ontdek ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!