Home Projecten Levering Vicario bouwkraan bij boerderij in Schalkhaar

Levering Vicario bouwkraan bij boerderij in Schalkhaar

De bouwkranen van Bouwma bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen de perfecte oplossing. Deze keer leverde we een Vicario OMV331 NL M/TR  aan bouwbedrijf Grooten B.V. te Nieuw-Heeten. De bouwkraan heeft vlucht van 22 meter, elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras én hydraulische afstempeling. De Vicario bouwkraan is met deze specificaties perfect voor de renovatie en verduurzaming van de mooie boerderij in Schalkhaar.

Over Grooten Bouw B.V.

In april 2007 richtte Hugo Grooten aan de hand van zijn eigen kennis en kunde een eigen zaak op; Grooten Bouw. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven heeft Hugo zich gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij Hugo samen met zijn medewerkers alle nieuwbouw en verbouwingen aan gaat. Daarnaast is Grooten Bouw een erkend leerbedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid wordt geboden de kneepjes van het vak te leren.

Over de OMV Vicario mobiele bouwkraan type 331

Als je op zoek bent naar een kraan die gemakkelijk te verplaatsen is, ben je bij de mobiele hijskranen van Bouwma aan het juiste adres. We beschikken over drie mobiele hijskranen die verschillen in hefvermogen en meter vlucht. Deze mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen. De mobiele hijskranen van Bouwma onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Vicario OMV 331 is zelf opbouwend en strijkend in slechts enkele minuten. Dit gebeurd middels een hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De bouwkraan is standaard voorzien van betonnen ballastblokken. Daarnaast is deze uitgevoerd met elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras en hydraulische afstempeling.

Op zoek naar een mobiele bouwkraan voor jouw project?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.