Home Projecten Personen -/goederelift huur bij renovatie Zuiderkerk

Personen -/goederelift huur bij renovatie Zuiderkerk

De bouwliften van Bouwma bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen de perfecte oplossing. Deze keer leverden we de nieuwe Bouwma personen -& goederenbouwlift S.P.MT 500 TD.P. Deze is specifiek geschikt voor transport van personen of materialen op de bouw. De lift werd gebruikt tijdens een bouwproject van Pronk Bouw in Enkhuizen. Nadat in 2016 het dak en de spits van de Zuiderkerk gerenoveerd zijn, was het nu de tijd voor de buitenkant van de kerk. Met behulp van de lift konden de werklieden gemakkelijk getransporteerd werken langs de gevel van de kerk.

Over Pronk Bouw/Renovatie B.V.

De geschiedenis van Pronk Bouw gaat ver terug in de tijd. Het bedrijf is opgericht circa 1825. In 1939 nam Cees Pronk het timmerbedrijf over, inclusief de klanten. Zoals dat toen ging, was het werk vooral in het eigen dorp en net daarbuiten. Begin deze eeuw ontstond aan de hand van vraag en de kennis, ervaring en het vakmanschap binnen het bedrijf een zusterbedrijf: Pronk Renovatie B.V.

Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwen, restaureren en leidekken. Pronk Bouw is gevestigd in Warmenhuizen. Het bedrijf staat staat bekend om het bouwen met aandacht. Dit doen ze met de grote vakkundigheid en echte ambachtslieden binnen het team.

Over de Bouwma personen -& goederenbouwlift S.P.MT 500 TD.P

De personen-/goederenlift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang veel ingezet op de bouwplaats. Deze lift heeft tijdens dit project een totale mastlengte van 33 meter bereikt met 12 stopplaatsen. De hef- en daalsnelheid van deze personen-/goederenliften is 12/24 meter per minuut. Door de lichtgewicht driehoek mast verlengstukken, kan de personen/goederen bouwlift veilig verankerd en opgebouwd worden tot grotere hoogtes van maximaal 120 meter. Het platform is uitgerust met een uitklapbaar opbouw platform waarmee de mastdelen, verankeringen en kabelgeleiders eenvoudig gemonteerd kunnen worden.

Vraag zelf een offerte aan

Bij Bouwma huur je naast bouwliften nog verschillende andere bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.