Home Projecten Levering van Vicario bouwkraan bij bouwbedrijf Cas Pronk B.V.

Levering van Vicario bouwkraan bij bouwbedrijf Cas Pronk B.V.

De bouwkranen van Bouwma bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen de perfecte oplossing. Deze keer leverde we een Vicario OMV 187/7 NL EM aan bouwbedrijf Cas Pronk te Heemskerk voor hun nieuwe bouwprojecten. Na het volledig opknappen en keuren van de bouwmachine was een voorspoedige levering.

Over Cas Pronk Bouw B.V.

Cas Pronk B.V. is een familiebedrijf dat is opgericht in 1988 en is uitgegroeid tot groot bedrijf met verschillende disciplines. Zo is het bedrijf gespecialiseerd in bouw, ontwikkeling, schilderwerken én betontechniek.

Cas Pronk kan een volledig onderhoudstraject in eigen beheer uitvoeren. Desgewenst kunnen ze ook voor de opdrachtgever een meerjaren onderhoudsprogramma opstellen. Dit maakt het bedrijf uitermate geschikt voor samenwerkingen met verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en het bedrijfsleven.

Over de Vicario OMV 187/7 NL EM bouwkraan

De OMV 187/7 is de voorganger van de Vicario OMV 360 NL. Deze mobiele hijskraan is de juiste keuze, wanneer je een kraan zoekt die gemakkelijk te verplaatsen is. Bij Bouwma beschikken we over drie mobiele hijskranen die verschillen in hefvermogen en meter vlucht. Deze mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen. De mobiele hijskranen van Bouwma onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Vicario OMV 187/7 heeft een vlucht van 27 meter. Daarnaast is de bouwkraan uitgevoerd met een elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras en hydraulische afstempeling.

Daarnaast is de bouwkraan zelf opbouwend en strijkend in slechts enkele minuten.

Een mobiele bouwkraan voor jouw bouwproject?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Op deze manier kunnen wij de kosten laag houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minihijskraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.