Home Projecten Levering mobiele bouwkraan bij project in Bloemendaal

Levering mobiele bouwkraan bij project in Bloemendaal

Onze bouwkranen bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen de perfecte oplossing. Deze keer leverde Bouwma de OMV Vicario mobiele bouwkraan type 331 aan bouwbedrijf Akerbouw te Uitgeest voor een project in Bloemendaal. Het was een spannende levering omdat de bouwkraan met een 70 tons hijskraan naar de werkvloer gehesen is in een omgeving met veel bomen.

Over Akerbouw

Akerbouw is in 1987 opgericht als eenmanszaak. De eerste werkzaamheden betroffen voornamelijk de regie bij andere bouwbedrijven en onderaanneming. Particuliere opdrachten zorgde er na verloop van tijd voor dat Akerbouw steeds meer begon te groeien. Het aantal vaste medewerkers groeide evenredig mee en zijn er veel duurzame relaties opgebouwd met vaste opdrachtgevers en onderaannemers. Akerbouw is gevestigd in Uitgeest en is gespecialiseerd in service & onderhoud, restauratie en villabouw.

Over de OMV Vicario mobiele bouwkraan type 331

Een mobiele hijskraan is de juiste keuze, wanneer je een kraan zoekt die gemakkelijk te verplaatsen is. Bij Bouwma beschikken we over drie mobiele hijskranen die verschillen in hefvermogen en meter vlucht. Deze mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen. De mobiele hijskranen van Bouwma onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Vicario OMV 331 is zelf opbouwend en strijkend in slechts enkele minuten. Dit gebeurd middels een hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De bouwkraan is standaard voorzien van betonnen ballastblokken. Daarnaast is deze uitgevoerd met elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische bestuurde vooras en hydraulische afstempeling.

Een mobiele bouwkraan voor jouw bouwproject?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.