Home Projecten Levering van een tandheugelbouwlift in Amsterdam

Levering van een tandheugelbouwlift in Amsterdam

Onze bouwliften bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen een juiste oplossing. Zo leverden we de zeer voordelige tandheugelbouwlift aan bouwbedrijf Akerbouw te Uitgeest. De tandheugelbouwlift is opgebouwd naar 27 meter en heeft gedurende tien weken bijgedragen aan de renovatie van de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam.

Over Akerbouw

Akerbouw is in 1987 opgericht als eenmanszaak. De eerste werkzaamheden betroffen voornamelijk de regie bij andere bouwbedrijven en onderaanneming. Particuliere opdrachten zorgde er na verloop van tijd voor dat Akerbouw steeds meer begon te groeien. Het aantal vaste medewerkers groeide evenredig mee en zijn er veel duurzame relaties opgebouwd met vaste opdrachtgevers en onderaannemers. Akerbouw is gevestigd in Uitgeest en is gespecialiseerd in service & onderhoud, restauratie en villabouw.

Over de tandheugelbouwlift WH200TH

In 1948 heeft Bouwma als eerste de bouwlift in Nederland geïntroduceerd. Dit was een uitvinding van de Engelsman Mr. Warry die duidelijk een toekomstgerichte visie had. Nu bijna 60 jaar later hebben meer dan 15000 Warry bouwliften hun weg gevonden naar bouwplaatsen in binnen- en buitenland. Bouwma heeft bij de verdere ontwikkelingen vanuit het oorspronkelijke model niet stilgestaan. Door de expertise van Bouwma in bouwliften, ben je ook bij het kiezen voor een tandheugelbouwlift gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Akerbouw heeft gekozen om gedurende tien weken gebruik te maken van de tandheugelbouwlift WH200TH. Bouwma ontwikkelde deze bouwlift met verschillende, door gebruikers aangedragen argumenten. De bouwlift wordt angedreven door een 230 Volt lichtnet draaistroomremmotorreductor. Dit heeft geresulteerd in een unieke, lichte-, compacte- en uiterst eenvoudig te plaatsen tandheugelbouwlift. De WH200TH is eenvoudig te transporteren middels luchtbandwielen en heeft een supersnelle montage.

Vraag zelf een offerte aan

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.